Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Saunomista järvimaisemia ihaillen

Lohjan Sahapiha 6:n tulevat asukkaat pääsevät pian nauttimaan kotitalonsa löylyistä upeita järvimaisemia ihaillen. Asumisoikeustalomme asunnoissa ei ole omia saunoja, mutta talon yhteissauna on sitäkin hulppeampi. Ylimmän kerroksen saunasta avautuu näkymät Lohjanjärvelle ja lauteille mahtuu kerralla useampikin saunoja.

Sahapihan huipun yhteissauna sai myös messuilla kunniamaininnan Sauna From Finlandilta. Perusteluissa mainittiin turvallisuus ja esteettömyys, kestävät ja helposti siivottavat materiaalit sekä upeat näköalat ja saunan yhteydessä oleva kattoterassi. Voit lukea kunniamaininnasta lisää Asuntomessujen tiedotteesta.


Suihkutilassa on näyttävät 60*60 senttiset laatat ja tyylikäs linjalattiakaivo. Suihkun penkille voi istahtaa hetkeksi hengähtämään ennen peseytymistä.

Sama rauhallinen värimaailma jatkuu pukuhuoneessa, jonka seinää koristaa messujen ajan Heli Lundströmin lasista, savesta ja tekstiilistä tehty kollaasi ”Embrace yours”.

Saunomisen jälkeen voikin tulla kattoterassille vilvoittelemaan ja grillaamaan vaikka saunamakkarat tai paistamaan iltapalaletut Muurikan sähkögrillissä, jossa on myös iso muurinpohjapannu.

Jos oikein innostuu, voi saunasta juosta uimaankin! Hiidensalmen alueella on oma uimalaituri.

Saunan ja pesuhuoneen tekstiilit ja saunatuotteet on antanut Emendo Oy. Emendo sopii erinomaisesti yhteistyökumppaniksemme, sillä jaamme samat arvot. Emendollekin tärkeää on ympäristöystävällisyys ja he käyttävät mahdollisuuksien mukaan uusiutuvia, kierrätettyjä ja kierrätettäviä materiaaleja.

Muurikan sivut löydät tästä! Sekä Emendon sivut tästä!