Toimistomme ovat toistaiseksi suljettuina. Palvelemme vain ajanvarauksella niitä asiakkaita, joiden kanssa on sovittu tapaaminen.

Lue lisää

Pahentuneen epidemia tilanteen vuoksi emme tänä vuonna lämmitä perinteisiä joulusaunoja suurimmassa osassa talojamme. Myöskään lenkkisaunoja ei toistaiseksi pääosin lämmitetä. Tarkemmat tiedot löydät oman talosi ilmoitustaululta. Omat saunavuorot ovat käytössä varausten mukaan.

Pahoittelemme tilannetta ja palautamme lenkkisaunat tilanteen parantuessa mahdollisimman pian käyttöön.

TA-Yhtiöt

Olemme päivittäneet toimintaohjeitamme viranomaisten lievennettyä koronapandemiasta johtuvia rajoituksia. Huomioimme kaikessa toiminnassamme edelleen asiakkaidemme, henkilökuntamme ja yhteistyökumppaniemme turvallisuuden.

1.6 alkaen yhteiset saunatilat avataan ja pihatalkoita saa järjestää. Suunnitteilla olevia uusia sisätilojenremontteja käynnistämme vähitellen kesän aikana. Kiireellisiä huolto- ja korjaustoimia tehdään normaalisti.

Lue lisää

Koronapandemia voi aiheuttaa taloudellisen tilanteen heikentymistä esimerkiksi lomautuksen tai irtisanomisen vuoksi. Mikäli sinulla ilmenee vaikeuksia vuokran tai vastikkeen maksamisessa, suosittelemme ottamaan viipymättä yhteyttä oman talosi kiinteistösihteeriin mahdollisen maksusuunnitelman tekemiseksi.

Lue lisää

Asukkaidemme terveys on meille tärkeä asia. Siksi olemme tehneet toimenpiteitä koronaepidemian leviämisen hidastamiseksi. Teethän sinäkin omalta osaltasi voitavasi

Lue lisää

Koronavirus vaikuttaa toimintaamme monin tavoin, mutta palvelemme edelleen kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Huolehdimme hygieniasta, vältämme isoja kokoontumisia ja suosimme mahdollisuuksien mukaan sähköisiä palvelutapoja. Lue neuvot eri tilanteisiin epidemian aikana.

Lue lisää

Olemme ryhtyneet toimenpiteisiin ja päivittäneet henkilöstömme ohjeistusta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Lue lisää