Toimistomme ovat toistaiseksi suljettuina. Palvelemme vain ajanvarauksella niitä asiakkaita, joiden kanssa on sovittu tapaaminen.

Lue lisää

Koronatilanteen heikennyttyä nopeasti olemme tehneet muutoksia mm. korjauksiin, huoltotöihin, muuttoihin, huoneistotarkastuksiin, sekä kerho- ja saunatiloihin liittyvissä käytännöissä.

Lue lisää

Yhteiset saunavuorot ja lenkkisaunat on toistaiseksi pois käytöstä. Omat saunavuorot ovat käytössä varausten mukaan. Yhteisiä saunatiloja ei tule käyttää, jos taloudessa on hengitystieinfektio-oireinen tai koronan vuoksi karanteeniin asetettu asukas.

Koronatilanteen heikennyttyä nopeasti olemme päättäneet keskeyttää huoneistoremontit asunnoissa, joissa on asukkaita.

Keskeneräiset remontit saatetaan loppuun, mutta uusia ei toistaiseksi aloiteta. Kiireelliset korjaukset suoritetaan koronasta huolimatta, kuitenkin noudattaen erityistä huolellisuutta.

Olemme päivittäneet toimintaohjeitamme viranomaisten lievennettyä koronapandemiasta johtuvia rajoituksia. Huomioimme kaikessa toiminnassamme edelleen asiakkaidemme, henkilökuntamme ja yhteistyökumppaniemme turvallisuuden.

1.6 alkaen yhteiset saunatilat avataan ja pihatalkoita saa järjestää. Suunnitteilla olevia uusia sisätilojenremontteja käynnistämme vähitellen kesän aikana. Kiireellisiä huolto- ja korjaustoimia tehdään normaalisti.

Lue lisää

Koronapandemia voi aiheuttaa taloudellisen tilanteen heikentymistä esimerkiksi lomautuksen tai irtisanomisen vuoksi. Mikäli sinulla ilmenee vaikeuksia vuokran tai vastikkeen maksamisessa, suosittelemme ottamaan viipymättä yhteyttä oman talosi kiinteistösihteeriin mahdollisen maksusuunnitelman tekemiseksi.

Lue lisää

Asukkaidemme terveys on meille tärkeä asia. Siksi olemme tehneet toimenpiteitä koronaepidemian leviämisen hidastamiseksi. Teethän sinäkin omalta osaltasi voitavasi

Lue lisää

Koronavirus vaikuttaa toimintaamme monin tavoin, mutta palvelemme edelleen kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Huolehdimme hygieniasta, vältämme isoja kokoontumisia ja suosimme mahdollisuuksien mukaan sähköisiä palvelutapoja. Lue neuvot eri tilanteisiin epidemian aikana.

Lue lisää

Olemme ryhtyneet toimenpiteisiin ja päivittäneet henkilöstömme ohjeistusta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Lue lisää