Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Koronavirus ei katkaise toimintaamme – sopimukset alkavat normaalisti ja asuntoakin pääsee katsomaan

Tiedote 17.3.2020

Koronavirus vaikuttaa toimintaamme monin tavoin, mutta palvelemme edelleen kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Huolehdimme hygieniasta, vältämme isoja kokoontumisia ja suosimme mahdollisuuksien mukaan sähköisiä palvelutapoja. Alla neuvoja eri tilanteisiin epidemian aikana.

Avainten nouto

Sopimukset alkavat sovitusti ja avaimet uuteen kotiisi saat luvattuna ajankohtana. Olethan ennen avainten noutamista yhteydessä yhteyshenkilöösi.

Avainten palautus

Jos sopimuksesi on päättymässä, palautathan avaimet sovitun aikataulun mukaan. Sovi avainten palautuksesta aina erikseen yhteyshenkilösi kanssa. Sovittaessa avaimet voi mahdollisesti palauttaa toimiston postilaatikkoon tai joissain tapauksissa jättää huoneistoon, jos siitä on erikseen sovittu.

Asunnon hakeminen

Nettisivumme toimivat normaalisti ja voit jättää meille vuokra- asuntohakemuksen osoitteessa ta.fi/vuokrahakemus ja hakemuksen asumisoikeusasuntoon osoitteessa ta.fi/asohakemus. Käsittelemme asuntohakemuksia normaalin aikataulun mukaisesti.

Asuntoesittelyt

Pyrimme siihen, että asuntoja pääsee katsomaan myös koronaepidemian aikaan. Emme toistaiseksi järjestä yleisesittelyjä, mutta yksityisesittelystä voit sopia myyntineuvottelijan kanssa. Tulethan näytölle vain täysin terveenä!

Sopimuksen allekirjoitus

Asumisoikeus- ja vuokrasopimusten allekirjoittamisesta sovitaan myyntineuvottelijan kanssa erikseen. Käytämme mahdollisuuksien mukaan sähköistä allekirjoitusta.

Käynti toimistolla

Olethan aina ensin yhteydessä puhelimitse ja sovit tapaamisesta. Toimistoillamme on asiakkaita varten käsidesiä ja olemme tehostaneet toimitilojemme siivousta. Henkilökuntaamme on ohjeistettu tulemaan töihin vain täysin terveenä.

Osa henkilökunnastamme työskentelee etänä tartuntojen ehkäisemiseksi ja minimoimiseksi, mutta tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostilla.

Asukkaana

Yhteiset saunatilat ja kerhohuoneet ovat toistaiseksi pois käytöstä. Pesulaa ja kuivaushuonetta voit käyttää tarvittaessa, olemme lisänneet tiloihin desinfiointivälineet, joilla voit itse desinfioida tilat ennen ja jälkeen käytön.

Talojemme siivoukseen kuten porraskaiteiden, hissin nappuloiden ja ovenkahvojen pyyhkimiseen kiinnitetään nyt erityistä huomiota. Pesuloiden ja kuivaushuoneiden siivousta on tehostettu.

Ilmoitathan asiakaspalveluumme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu koronavirus tai sinut tai perheenjäsenesi on asetettu karanteeniin viranomaisen toimesta. Näin osaamme tarvittaessa tehostaa yleisten tilojen siivousta.

Mahdollisista kohdekohtaisista poikkeuksista tiedotamme asukassivuillamme. Kirjautumisohjeet asukassivuille löytyvät www.ta.fi/asukassivut. Asukassivulla voit myös jättää palvelupyyntöjä.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua

Parhaiten tavoitat asiakaspalvelumme laittamalla viestiä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai chatin kautta osoitteessa ta.fi. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 045 7734 3777. Huomioithan, että puhelinpalvelumme saattaa ajoittain ruuhkautua. Palvelemme arkisin klo 8-16.

Yleisten tilojen käyttö koronavirusepidemian aikana

Tiedote 23.3.2020

Asukkaidemme terveys on meille tärkeä asia. Siksi olemme tehneet toimenpiteitä koronaepidemian leviämisen hidastamiseksi. Teethän sinäkin omalta osaltasi voitavasi

  • Kaikki saunavuorot ja lenkkisaunat on toistaiseksi peruttu.
  • Saunamaksuja ei peritä toistaiseksi.
  • Kaikki muut yhteistilat, paitsi pesula ja kuivaushuone, ovat toistaiseksi pois käytöstä.
  • Pesulaa ja kuivaushuonetta voit tarvittaessa käyttää. Olemme lisänneet tiloihin desinfiointivälineet, joilla voit itse desinfioida tilat ennen ja jälkeen käytön.
  • Karanteenissa oleva ja hänen perheensä ei valitettavasti saa käyttää pesulaa eikä kuivaushuonetta.
  • Vältä mahdollisuuksien mukaan hissin käyttöä. Rappukäytävässä on suositeltavaa käyttää hanskoja.
  • Huoltoyhtiöt päivystävät normaalisti.

Toimistomme ovat toistaiseksi suljettuina. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai kiinteistösihteeriisi sähköpostilla tai puhelimitse. Huomioithan, että puhelinpalvelumme saattaa ajoittain ruuhkautua.

TA-Yhtiöiden toimenpiteet koronaviruksen johdosta

Tiedote 13.3.2020

Olemme ryhtyneet toimenpiteisiin ja päivittäneet henkilöstömme ohjeistusta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Asiakkaidemme, työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Meillä on varautumissuunnitelma kiireellisten ja välttämättömien palveluiden turvaamiseksi eikä välittömässä näköpiirissä ole palvelukatkoja. Olemme myös varautuneet tarvittaessa tehostamaan kiinteistöjemme yleisten tilojen siivousta.

Ilmoitathan asiakaspalveluumme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu koronavirus tai sinut tai perheenjäsenesi on asetettu karanteeniin viranomaisen toimesta. Näin osaamme tarvittaessa tehostaa yleisten tilojen siivousta.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme toimii arkisin klo 8-16 puhelimitse 045 7734 3777, sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja chatin kautta osoitteessa www.ta.fi. Toimistomme ovat toistaiseksi suljettuina maanantaista 16.3. alkaen. Palvelemme vain ajanvarauksella niitä asiakkaita, joiden kanssa on sovittu tapaaminen. Huoltoyhtiöt päivystävät normaalisti. Emme järjestä kevään aikana asiakastilaisuuksia emmekä yleisesittelyjä. Asuntojen myynti ja vuokraus pyritään hoitamaan pääasiassa netin kautta ja asuntoesittelyt ainoastaan yksityisesittelyinä.

Tiedottaminen

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme lisää asiasta ensisijaisesti asukassivujen kautta. Kirjautumisohjeet asukassivuille löytyvät www.ta.fi/asukassivut. Korona-tiedotteemme löydät myös tällä osoitteella www.ta.fi/korona.

Pyydämme ymmärtäväistä suhtautumista tilanteeseen.

Ystävällisin terveisin,
TA-Yhtiöt