Olemme päivittäneet toimintaohjeitamme viranomaisten lievennettyä koronapandemiasta johtuvia rajoituksia. Huomioimme kaikessa toiminnassamme edelleen asiakkaidemme, henkilökuntamme ja yhteistyökumppaniemme turvallisuuden.

Saunat avataan 1.6. alkaen

Yhteiset saunatilat avataan 1.6. alkaen. Saunat ovat käytettävissä varatuilla saunavuoroilla. Lenkkisaunat on edelleen toistaiseksi peruttu.

Yhteisiä saunatiloja ei tule käyttää, jos taloudessa on hengitystieinfektio-oireinen tai koronan vuoksi karanteeniin asetettu asukas. Muista turvallisuus piha-alueilla ja avautuvissa yhteistiloissa

Asukkaiden yhteiset tilat, mm. kerhotilat avataan 1.6. alkaen. Yhteisissä tiloissa ja piha-alueilla oleskeltaessa on huomioitava muut asukkaat ja muistettava turvaetäisyydet.

Huolehdithan edelleen erityisen hyvin käsihygieniasta ja noudatat viranomaisten ohjeistuksia.

Pihatalkoita saa järjestää 1.6. alkaen

Kesäkuun alusta alkaen myös pihatalkoiden järjestäminen ja talkoolavojen tilaaminen on sallittu. Suomen hallituksen ohjeet kokoontumisesta ja turvaväleistä täytyy ottaa huomioon.

Huoltotoimet ja remontit

Kiireellisiä huolto- ja korjaustoimia tehdään normaalisti. Huolto- ja korjaustoimien kiireellisyys arvioidaan tapauskohtaisesti, ja toimenpiteet toteutetaan arvion mukaisesti. Huoneistojen, joissa asukas on sairaana, huolto- ja korjaustoimia ei toteuteta akuutteja korjauksia lukuun ottamatta.

Suunnitteilla olevia uusia sisätilojenremontteja käynnistämme vähitellen kesän aikana. Viestimme asukkaille remonttien tilanteesta kohdekohtaisesti.