Suunta kohti kotiunelmia -
Asunto Oy Helsingin Odysseus

Omistusasuntoja (Hitas) myynnissä.

Arvioitu valmistuminen: alkuvuodesta 2023

Osoite: Haakoninlahdenkatu 9, 00590 Helsinki. Katso kartta
Muutokset mahdollisia!

Kruunuvuorenranta on pala kauneinta Helsinkiä. Se on paikka, jossa meri, vehmas luonto ja kaukaisen ulapan sävyt ovat alati läsnä. Ainutlaatuinen asuinalue on piilossa kaupungin vilskeeltä, mutta kuitenkin lähellä kaikkea.

Tervetuloa kotisatamaan.

Kotioveltasi voit pujahtaa kävelyretkille tuulen tuivertamille kallioille tai suunnata Helsingin sydämeen nauttimaan vapaahetkistä: kulttuuritarjonnasta, ravintolaelämyksistä ja leffailloista.

Aina kun palaat riennoista takaisin asuinkortteliisi, ilahdut sen kotoisasta mittakaavasta ja sopusointuisesta arkkitehtuurista.

Parasta arkea Kruunuvuorenrannassa

Helsingin Kruunuvuorenranta punoo yhteen maalaukselliset saaristomaisemat ja kaupunkielämän parhaat puolet. Näissä kortteleissa nautitaan aaltojen välkkeestä, meren suolaisesta tuoksusta ja piknikeistä rantakallioilla.

Ympärillä vallitsee rauha ja veden sini. Kauempana tervehtivät kaupungin ääriviivat tuttuina ja rakastettuina: koti on täällä.

Vastarannalla Helsingin keskusta

Hakuaika on päättynyt. Tiedustele myyjältä vapaaksi jääneitä asuntoja.

As Oy Helsingin Odysseus esite (pdf) Hinnasto (pdf) Liite RS-taloussuunnitelmaan ja kauppakirjaan (pdf) As Oy Helsingin Odysseus Yhtiöjärjestys (pdf)

Pienen kylän tunnelmaa

Tulevaisuudessa Kruunuvuorenranta nivoutuu yhä tiiviimmin osaksi keskusta-aluetta. Kun Kruunusillat-raitiotie valmistuu, syntyy samalla merellinen reitti kohti keskustaa myös pyöräilijöille ja jalankulkijoille. Matka käy Kruununvuorenrannasta Korkeasaaren kautta kohti Kalasatamaa ja edelleen Helsingin ytimeen. Kruununvuorenrantalaisten ei kuitenkaan tarvitse siltaa odotellessa murehtia kulkuyhteyksistä. Bussi vie kotikulmilta alle vartissa Herttoniemen metroasemalle, josta matka jatkuu kätevästi keskustaan, itäiseen kantakaupunkiin tai Espoon suuntaan.

Kruunuvuorenranta kasvaa ja kehittyy vuosi vuodelta. Tämä tarkoittaa monipuolisia palveluja ja arjen asioiden mutkatonta hoitoa. Kun alue valmistuu kokonaisuudessaan vuoden 2030 tienoilla, se on kuin pieni kylä, jonka raittia piristävät monipuoliset palvelut kahviloista ja ravintoloista pikkuliikkeisiin. Alueelle rakennetaan myös koulu, liikuntapaikkoja, leikkipuistoja ja oma uimaranta. Alueelta löytyvät jo nyt ruokakauppa ja päiväkoti.

Valoa, iloa

Kruunuvuorenranta on niin meriluonnon kuin kaupunkitaiteenkin tyyssija. Alueen upea maamerkki ja kiinnekohta menneisyyteen on vanha öljysäiliö, joka on saanut uuden elämän valotaideteoksena. Se on kuin oman kotikylän majakka, jonka satumaiset värit hehkuvat ylväästi yli Kruunuvuorenselän.

Iltakävely pimeän aikaan on Kruunuvuorenrannassa lähes taianomaista, sillä valotaideteoksia on ripoteltu oivaltavasti myös asuinkortteleihin. Uniikki asuinalue kutsuu löytöretkiin, arjen elämyksiin ja inspiroiviin hetkiin.

Huoneistotyypit

Huoneisto­tyyppi Pinta-ala Kpl
1h+kt+pe 39,0 4
2h+kt+pe 46,0 4
2h+kt+pe+s+vh 54,5 4
2h+kt+pe+vh 55,0 5
2h+kt+pe+s+khh+vh 55,5 1
3h+kt+pe 60,0 1
3h+kt+pe+s+vh 66,5 10
3h+kt+pe+s+2vh 79,5 1
4h+kt+pe+s+wc 79,5 - 80 8
4h+kt+pe+s+wc+vh 90,0 5
4h+kt+2pe+s 93,6 8
4h+kt+pe+s+wc+khh+aula 129,0 - 137,5 2
4h+kt+2pe+s+aula 129,5 1
4h+kt+2pe+s+wc+khh+aula 137,5 1
5h+kt+2pe+s+wc+khh+aula 137,5 1
4h+kt+2pe+s+wc+aula 139,0 1

Odysseus kutsuu kotiin

Purjehdi kohti elämäsi kotia ja ankkuroidu ainutlaatuisen asuinalueen vehreään sydämeen. Asunto Oy Helsingin Odysseus tarjoaa modernia, oivaltavaa ja tyylikästä kaupunkiasumista parhaimmillaan: loft-henkisiä huoneistoja, kattoterasseja, ranskalaisia parvekkeita ja suloisia viherhuoneita.

Odysseus kohoaa upealle paikalle, laajan puistoalueen ja vehreän korttelipihan syleilyyn. Rivissä polveilevat rakennukset jakautuvat A, B ja C-rappuihin. Niiden sisään kätkeytyy yhteensä 57 kaunista kotia yksiöistä lähes 140-neliöisiin viiden huoneen asuntoihin. Odysseus täyttää niin lapsiperheen tilavaatimukset kuin esteetikon hartaimmat toiveet. Laatu kulkee läpi talon ja heijastuu pienissäkin yksityiskohdissa.

Rakennusten arkkitehtuuri on monimuotoista ja hyödyntää fiksulla tavalla eri tasoja. Esimerkiksi puiston suuntaan avautuvat huoneistot sijoittuvat ympäristöään ylemmäksi, terassoidun istutusalueen suojaan. Näihin kodikkaisiin alakerran kolmioihin pääsee kulkemaan pihaportaita pitkin puiston puolelta.

Odysseuksen kruunaa ylimmän kerroksen kuusi parvellista asuntoa (129 m2–139 m2), joissa riittää ihastuttavia yksityiskohtia korkeasta olohuoneesta parvikerroksen saunaosastoon vilvoitteluparvekkeineen. Täällä nautit asumisen arjesta kuin omassa pientalossa konsanaan ja tietysti parhaassa naapurustossa. Omalla komealla kattoterassilla voit nostaa maljan elämäsi onnistuneille valinnoille.

Odysseuksen kodit ovat kautta linjan ilmeikkäitä ja toimivia. Niiden parvekeratkaisut vaihtelevat hauskasti: on taivasalle ulottuvia tiloja ja lasitettuja kokonaisuuksia. Osassa kodeista on suuret liukuovet, jotka avautuvat leveälle ranskalaiselle parvekkeelle.

Talon energialuokka on B (2018) ja kaikki varusteet sekä kodinkoneet ovat energiatehokkaita.

Kattoterassilla kohdataan

Suurimmassa osassa Odysseuksen asunnoista on oma sauna. Lisäksi rakennuksen kattokerrokseen sijoittuu asukkaiden yhteinen talosauna ja keittiöllinen kerhotila. Kokonaisuuteen kuuluva kattoterassi on kuin asukkaiden yhteinen olohuone mitä parhaimmilla näkymillä.

Oma kattoterassi on luksusta kuudessa Odysseuksen ylimpään kerrokseen sijoittuvassa asunnossa. Oheinen kattoterassinäkymä aukeaa länteen. Meri voi näkyä rakennustenvälistä, mikäli asemakaavan mukainen rakentaminen toteutuu.

Sisustajan unelma

Asuntosuunnittelussa on korostettu luonnonvalon viehätystä. Päivänvalo virtaa huoneisiin lattiaan asti ulottuvista suurista ikkunoista. Yläkerran kodeissa valo valtaa tilan myös ylhäältä päin, kattoterassin kautta. Koska kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys, patterit eivät häiritse näkymiä tai huonekalujen sijoittelua.

Lämminhenkiset kolmisauvaiset lautaparketit ja seinäpintojen vaalea sävymaailma antavat ihastuttavat raamit sisustukseen.

Hyvät säilytysjärjestelmät puolestaan takaavat sen, että tavarat pysyvät järjestyksessä arjen vilskeessä. Makuuhuoneissa on runsaasti kaappitilaa tai liukuovellinen vaatehuone. Joissakin asunnoissa on eteisten säilytystiloissa varaukset liukuoville. Käytännöllistä ja eleganttia.

Mikä on Hitas?

Hitas on asuntojen hinta- ja laatutason säätelyjärjestelmä. Sen tarkoitus on tarjota kohtuuhintaisia omistusasuntoja. Hitas-asunnot rakennetaan vuokratonteille ja niiden hinta perustuu todellisiin rakennuskustannuksiin.

Lisätietoa Hitasista saat esimerkiksi Helsingin kaupungin sivuilta .

Yhteystiedot

Johanna Karihtala
Puh. 045 7734 3813
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TA-Kodit Oy
Kutojantie 6-8
02630 Espoo

Muutokset mahdollisia!