Asunto Oy Naantalin Estelle valmistuu Naantalin keskustakortteliin

Naantalin keskustan parhaalla paikalla sijaitseva keskustakortteli valmistuu yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, kun TA-Yhtiöt rakennuttaa Asunto Oy Naantalin Estellen aiemmin valmistuneen Asunto Oy Naantalin Victorian viereen.

Sigge Arkkitehtien suunnittelema Asunto Oy Naantalin Estelle koostuu kahdesta kerrostalosta, joihin tulee 40 korkeatasoista omistusasuntoa. Talot rakennetaan omalle tontille osoitteeseen Tuulensuunkatu 25, korttelin koillisreunalle. Asunnot sijoitetaan katutason yläpuolelle neljään asuinkerrokseen.

– Estellen asuntojen ennakkomarkkinointi alkoi kesäkuun alussa. Kiinnostusta asunnoille on ollut, ja ensimmäiset varaukset on jo tehty. Talojen rakentaminen käynnistyy syksyllä 2022, ja arvioitu valmistuminen on alkuvuodesta 2024, TA-Yhtiöiden aluejohtaja Matti Keitilä kertoo.


Laadukkaita keskustakoteja tyylikkäässä korttelissa

Korttelin rakennuksissa yhdistyvät moderni arkkitehtuuri sekä alueen historiaa kunnioittavat suunnitteluratkaisut. Asuintalojen julkisivumateriaaliksi on valittu rappaus, jonka väritys vaihtelee korttelissa rakennuksittain. Katutason liiketilat tulevat entisestään lisäämään Naantalin keskustan monipuolisia palveluja. Lähiympäristöön muodostuu Naantalin uusi ydinkeskus monipuolisine palveluineen.

– Talojen keskelle toiseen kerrokseen muodostuu suojaisa sisäpiha asukkaiden tapaamispaikaksi. Vehreän korttelipihan keskiössä ovat viherkatoilla varustetut saunat oleskelutiloineen sekä kerhohuone.
Korttelipihan alle rakennettavasta autohallista pääsee hissillä suoraan omaan asuinkerrokseen, Matti Keitilä kertoo.

Asunto Oy Naantalin Estellen laajasta asuntovalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto monenlaisiin elämäntilanteisiin, myös vapaa-ajan kodiksi. Valittavana on 31,5 – 95 m² yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä.

Pohjaratkaisut ovat mielenkiintoisia ja käytännöllisiä. Keittiöt liittyvät luontevasti osaksi oleskelutiloja ja useissa tilaratkaisuissa on saareke. Tilantuntua lisätään suurilla lähes lattiaan saakka ulottuvilla ikkunoilla ja lasiliukuovellisilla parvekkeilla. Sisäänvedetyt parvekkeet on lasitettu. Alimman kerroksen sisäpihan puoleisten huoneistojen erikoisuutena oma terassi, ja ylimmän kerroksen isoissa uniikeissa kolmioissa on oma sauna, kaksi parveketta ja osassa vinoja kattopintoja kattoikkunoineen.

Lisätietoja asunnoista: ta.fi/estelle.

Asunto Oy Naantalin Estellen havainnekuva esimerkkiasunnosta

Tiedotteet