Syvakiventie6 havainne2

Vantaan Hämeenkylään ja Kivistöön on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja. TA-Yhtiöt rakennuttaa Hämeenkylään 52 vuokra-asunnon kerrostalon ja Kivistöön 61 vuokra-asunnon kerrostalon. Molemmat vuokratalot valmistuvat arviolta maaliskuun 2023 lopussa. Asuntoihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Hämeenkylän Lammaslammentie 6:n ja Kivistön Syväkiventie 6:n rakennustyöt ovat käynnissä. Ensimmäinen hakuaika vuokra-asuntoihin on 28.10.-14.11.2022. Ensimmäisen hakuajan jälkeen mahdollisesti vapaaksi jääviin asuntoihin on jatkuva haku.

Kerrostalokoteja urbaanissa Kivistössä

Syväkiventie 6:n vuokra-asunnot valmistuvat keskeiselle paikalle, aivan Kivistön palveluiden ja juna-aseman viereen. Seitsemänkerroksiseen taloon tulee kaikkiaan 61 vuokra-asuntoa. Monipuolisessa asuntovalikoimassa on erikokoisia kaksioita (40,5–60,5 m²), kolmioita (60,0–65,5 m²) ja neljän huoneen asuntoja (80,5 m²).

– Asuntojen pohjaratkaisut ovat toimivia ja avaria, ja neliöt on hyödynnetty tehokkaasti. Asuintilat jatkuvat sujuvasti lasitetulle parvekkeelle. Asunnoissa on valmiina astianpesukoneet helpottamassa arkea. Asukkaiden käyttöön valmistuu monipuoliset yhteistilat, kuten saunaosastot ja saunatupa, kerhohuone, pesula ja kuivaushuone sekä erilaisia varastotiloja, kertoo myyntineuvottelija Laura Korhonen TA-Yhtiöistä.

Syväkiventie 6:n pääurakoitsijana toimii Fira Rakennus Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy.

Lisätietoja Syväkiventien vuokra-asunnoista ja hakemisesta löytyy TA-Yhtiöiden nettisivuilta.

Syvakiventie6 havainne1

 

Asuntoja moniin elämäntilanteisiin Hämeenkylässä

Lammaslammentie 6:n vuokra-asunnot valmistuvat Hämeenkylään, aivan Pähkinärinteen rajalle. Alueella on valmiina hyvät peruspalvelut ja myös luonto on lähellä. Lammaslammentielle valmistuu 7-8-kerroksinen kerrostalo, johon tulee kaikkiaan 52 vuokra-asuntoa. Asuntovaihtoehtoja on runsaasti: yksiöitä (32,5 m²), erikokoisia kaksioita (46,5–51,0 m²) ja kolmioita (64,5–72,0 m²) sekä neljän huoneen asuntoja (94,0 m²).

– Lammaslammentien viihtyisissä asunnoissa on avarat ja toimivat pohjaratkaisut, lasitetut parvekkeet sekä astianpesukoneet valmiina. Modernissa kerrostalossa on hyvät yhteistilat, joihin kuuluvat mm. talosauna, keittiöllä varustettu kerhotila sekä talopesula ja kuivaushuoneet. Pyörille, lastenvaunuille ja muille ulkoiluvälineille on useita varastoja, kertoo myyntipäällikkö Mia Pynnönen TA-Yhtiöistä.

Lammaslammentie 6:n pääurakoitsijana toimii Varte Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut L Arkkitehdit Oy.

Lisätietoja Lammaslammentien vuokra-asunnoista ja hakemisesta löytyy TA-Yhtiöiden nettisivuilta.

Lammaslammentie6 Havainnekuva

Kuka voi päästä asukkaaksi?

Valtion tukemat ARA-vuokra-asunnot vuokrataan asuntoa eniten tarvitseville. Asukasvalinnat tehdään asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) asukasvalintaperusteiden mukaisesti. Asukasvalinnassa otetaan huomioon hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Asukasvalinnat tehdään hakuajan päätyttyä hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Asuntoja voi hakea täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa ta.fi/vuokrahakemus.

Lisätietoja asukasvalintaperusteista löytyy osoitteesta ta.fi/asumismuodot/vuokra-asunnot/asukasvalintaperusteet.

Lisätietoja:

TA-Yhtiöt viestintä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet