Espoon Matinkylään valmistuu vuokra-asuntoja osoitteisiin Kalaonnentie 9A ja 9B

Espoon Matinkylään, Tiistilään on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja. TA-Yhtiöt rakennuttaa osoitteisiin Kalaonnentie 9A ja 9B kaikkiaan 69 vuokra-asuntoa, kahteen kerrostaloon. Asunnot valmistuvat arviolta helmikuun 2023 lopulla, ja niihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Kalaonnentie 9A ja 9B:n rakennustyöt ovat hyvällä mallilla. Ensimmäinen hakuaika vuokra-asuntoihin on 2.-19.12.2022.

Rakennuskohteen pääurakoitsijana toimii Hausia Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Tengbom Oy.

Kerrostalokoteja Matinkylän palvelujen äärellä

Kalaonnentie 9:n vuokra-asunnot sijoittuvat Matinkylän monipuolisten palvelujen, hyvien kulkuyhteyksien ja Espoon rantaraitin läheisyyteen.
Kerrostaloja valmistuu kaksi: 8-kerroksinen A-talo rakentuu Kalaonnentien varteen ja 6-kerroksinen B-talo hieman taaemmaksi. Valittavana on erilaisia asuntovaihtoehtoja monenlaisiin elämäntilanteisiin.

– Taloihin valmistuu erikokoisia kaksioita, kolmioita sekä neljän ja viiden huoneen asuntoja. Asuntojen pohjaratkaisut ovat toimivia sekä avaria, ja neliöt on hyödynnetty fiksusti. Asuintilat jatkuvat sujuvasti lasitetulle parvekkeelle. Pienimmät asunnot ovat kooltaan 34 m² ja suurimmat 79 m², TA-Yhtiöiden myyntineuvottelija Aleksi Kurri kertoo.

Kalaonnentien vuokratalot ovat osa kaupunkikorttelia, jonka keskelle avautuu yhteispiha. Taloihin valmistuu myös hyvät yhteistilat.

– Asukkaiden yhteiskäytössä on talosauna sekä pesula. Molemmissa taloissa on lisäksi kuivaushuoneet ja lastenvaunu- sekä ulkoiluvälinevarastot. Asuinkorttelin pihakannen alla on kylmä autohalli, jonne pääsee kulkemaan hissillä suoraan asuinkerroksista, Aleksi Kurri kertoo.

Lisätietoja Kalaonnentien vuokra-asunnoista löytyy täältä.

Kuka voi päästä asukkaaksi?

Asukasvalinnoissa noudatetaan ARAn tulorajoituksia.

Asuntoja voi hakea täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa ta.fi/vuokrahakemus.

Lisätietoja asukasvalintaperusteista löytyy myös TA-Yhtiöiden nettisivuilta.

Lisätietoja:

TA-Yhtiöt viestintä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet