Oulun Limingantulliin valmistuu keväällä 2023 uusia vuokra-asuntoja

Oulun Limingantulliin, Heinäpään naapuriin, on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja. TA-Yhtiöt rakennuttaa osoitteeseen Limingantie 8 kerrostalon, johon tulee kaikkiaan 48 vuokra-asuntoa. Asunnot valmistuvat arviolta maaliskuun 2023 lopussa.

Limingantie 8:n rakennustyöt ovat käynnissä, ja vuokra-asuntoihin voi nyt hakea asukkaaksi. Hakuaika vuokra-asuntoihin on 13.-30.1.2023.

Rakennuskohteen pääurakoitsijana toimii RAVE-Rakennus Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy.

Kaupunkiasuntoja monenlaisiin tarpeisiin

Limingantie 8:n vuokra-asunnoissa on vaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin: niin yksin tai kaksin asuville kuin isommillekin perheille.

– Vuokra-asunnot valmistuvat Limingantullin kehittyvälle asuinalueelle, aivan Heinäpään naapuriin. Vuokrataloon valmistuu asuntoja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Pienimmät asunnot ovat kooltaan 34 ja suurimmat 77,5 m². Asuntojen neliöt on hyödynnetty tehokkaasti ja pohjaratkaisut ovat avarat ja toimivat. Jokaisella asunnolla on lasitettu parveke, ja osassa asunnoista on myös oma sauna, TA-Yhtiöiden aluejohtaja Jouni Rautiola kertoo.

Asukkaiden yhteiskäyttöön valmistuu ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto sekä kuivaushuone, ja jokaiselle asunnolle on oma irtaimistovarasto. Piha-alueelle tulee korttelin yhteiskäyttöön leikki- ja oleskelualueet. Asukkaiden autoille on 29 autopaikkaa maanalaisessa pysäköintilaitoksessa. Kiinteistö on savuton.

Asunnot soveltuvat hyvin kaupunkiasumista ja palvelujen läheisyyttä arvostaville.

– Samassa talossa sijaitsevaan alakerran liiketilaan on tulossa toimijaksi päivittäistavarakauppa ja lähellä sijaitsee myös Limingantullin Prisma. Vieressä on laaja puistoalue ulkoilureitteineen sekä myös monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Ydinkeskustaankaan ei ole pitkä matka, Jouni Rautiola sanoo.

Miten voi päästä asukkaaksi?

Asunnot ovat valtion tukemia niin sanottuja yleishyödyllisiä vuokra-asuntoja, joten asukasvalinnassa otetaan huomioon hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Asuntoja voi hakea täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa ta.fi/vuokrahakemus. Asukasvalinnat tehdään hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja asunnoista ja hakemisesta löytyy TA-Yhtiöiden verkkosivuilta.

Lisätietoja:

TA-Yhtiöt viestintä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Limingantie 8:n vuokra-asunnot valmistuvat Oulun Limingantulliin keväällä 2023

Tiedotteet