Asumisoikeus, Pigmenttitasku 5 ja 7, Pukkila, 20250, Turku

Turun Pitkämäkeen, historiallisesti merkittävän Pukkilan entisen kaakelitehtaan alueelle on tulossa uusia asumisoikeusasuntoja, jotka valmistuvat arviolta syksyllä 2025.

Osoitteeseen Pigmenttitasku 5 ja 7 rakennettaviin 8-kerroksisiin asuinkerrostaloihin valmistuvissa asumisoikeusasunnoissa on valinnanvaraa monenlaisiin tarpeisiin. Tarjolla on asuntoja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin, ja asuntojen koot vaihtelevat 35,0 m² ja 82,0 m² välillä.

Huoneistotyypit:
1h+kt, 35,0 m², 8 kpl
2h+kt, 40,5–54,5 m², 41 kpl
3h+kt, 55,0–71,0 m², 31 kpl
4h+kt, 82,0 m², 8kpl

Pukkilan alue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Naantalin pikatie tarjoaa hyvät yhteydet niin Turun ydinkeskustaan kuin myös Länsikeskuksen ja Naantalin suuntaan. Alueelta on myös hyvät kävely- ja polkupyöräyhteydet keskustaan ja sen palveluihin. Reilun kilometrin päässä sijaitseva Turun päärautatieasema tarjoaa puolestaan mahdollisuuden sujuvaan työmatkailuun.

Pukkilan vieressä on kauppakeskus, jossa on 24 h avoinna oleva päivittäistavarakauppa. Myös Logomon kulttuurikeskus sekä Turun viehättävät puutalokorttelit ovat kävelymatkan päässä.

Pukkilan alue on rauhallinen ja vehreä. Aluetta ympäröivät puistot, kuten Kähärinpuisto, Pitkämäenpuisto ja Merikulmanpuisto tarjoavat loistavia ulkoilumahdollisuuksia.

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 09/2025.

Tilaamalla TA:n uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon uusista asunnoista, tapahtumista ja eduista.