Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Lappeenrantalainen Jaana Karhu löysi unelmiensa asunnon rauhalliselta Pikisaaren asuinalueelta yli kuusi vuotta sitten. Haaveena on, että tämä olisi loppuelämän asunto.

Lue lisää

Rauhalliselta Bron pientaloalueelta löytyi Eeva Aaltoselle mukava kaksio, jonka parvekkeella voi juoda aamukahvit ja jonka kotiovelta pääsee lenkkeilemään, hiihtämään tai vaikkapa marjastamaan.

Lue lisää

Espoon Painiityssä on poikkeuksellisen yhteisöllinen asumisoikeustalo. Lotankatu 2 on senioreille suunnattu asumisoikeustalo, jossa järjestetään yhteistä ohjelmaa useita kertoja viikossa. Senioriasukkaiden apuna ja ilona on myös taloemäntä.

Lue lisää

Oululaiselle Marja Suomiselle sijainti on ykkösasia nykyisessä asuinpaikassa. Keskustan alueella pitkään asunut Marja etsi sopivaa asuntoa, ja Etu-Lyötyn uudehkolta alueelta keskustan tuntumasta lopulta tärppäsi.

Lue lisää

Tutkimusten mukaan vuokralla asumisen suosio on kasvussa. Syynä vuokra-asumisen suosion kasvuun on muun muassa huono taloudellinen tilanne, joka on saanut ihmiset lykkäämään ostopäätöksiään. Myös ihmisten arvot ja asenteet ovat muuttuneet, eikä asunnon omistamista pidetä enää niin suuressa arvossa.

Lue lisää

Perheenlisäyksen myötä asunto saattaa usein käydä pieneksi, etenkin jos lapsia tulee kerralla useampi. Minna ja Jeremias Huhta saivat keväällä 2018 kaksoset, eikä vuokrakaksio Jyväskylän keskustassa enää sopinut perheelle. Uusi koti löytyi rauhalliselta alueelta Väinölästä.

Lue lisää

Hannakaisa Tähtisalmi viihtyy Hyvinkäällä. Kaupunki tuntuu hänen mielestään mukavan pieneltä ja toimivalta, ja kaikki tarvittava löytyy läheltä.

Lue lisää

Asukastarinoita