Selina Juvonen ja Eetu Sorri löysivät kodin itselleen upouudesta asumisoikeuskerrostalosta Jyväskylän Kuokkalasta. Muuton myötä neliöt lisääntyivät, mutta asumiskulut säilyivät ennallaan.

Lue lisää

Espoolainen Sari ihastui Showroomissa värikkäisiin seiniin ja päätti maalauttaa omaan asumisoikeuskotiinsa tehosteseiniä. Uudistunut koti tuntuu nyt entistäkin viihtyisämmältä.

Lue lisää

Kauppisten perhe asuu Kuopiossa uudehkolla Pihlajalaakson asuinalueella. Perheeseen kuuluu vanhemmat, 16- ja 18-vuotiaat lapset ja kaksi koiraa. He päätyivät nykyiseen asuntoonsa puolivahingossa noin kolme vuotta sitten.

Lue lisää

Tuula-Marialle ja hänen miehelleen Jari Peltorannalle tuli asunnonvaihto ajankohtaiseksi, kun edelliseen, Haagassa sijainneeseen asuntoon oli tulossa putkiremontti, jonka alta he halusivat päästä pois. Erityisen herkäksi itseään kuvaileva Tuula-Maria kertoo, kuinka työläältä ja pelottavalta uuden asunnon etsiminen aluksi tuntui.

Lue lisää

Vehkakatu sijaitsee rauhallisella, perheiden suosimalla asuinalueella Savelassa, läntisessä Jyväskylässä.

Lue lisää

Lahtelainen Tomi Torvinen muutti Asemantaustaan Kaarikadulle kesällä 2020. Hän teki jo keväällä hakemuksen useampiin Asemantaustan ja Launeen asumisoikeustaloihin. Tomi sai tarjouksen pienen kerrostalon pohjakerroksesta vapautuvasta kolmiosta, kävi katsomassa asuntoa ja oli kovin kiinnostunut siitä. Hakijat menevät tarjouskierrokselle järjestykseen asumisoikeusasuntojen järjestysnumeron mukaan: pienimmällä järjestysnumerolla oleva hakija on etusijalla asuntoon. Tomi ei kuitenkaan ollut ensimmäisten hakijoiden joukossa, mutta sai kuin saikin asunnon. Muutamaa kuukautta myöhemmin hän pääsi muuttamaan asuntoon.

Lue lisää

Kauko Tiainen muutti vastavalmistuneeseen asumisoikeusasuntoon Helsingin Roihuvuoreen 2019. Viimeisimmän vuoden aikana kodista on tullut entistä tärkeämpi paikka, sillä koronan myötä myös työt siirtyivät toimistolta kotiin.

Lue lisää

Asukastarinoita