Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Kari ja Mirja Vuorenpää muuttivat isosta omakotitalosta asumisoikeuskerrostaloon elokuussa 2019. Lue Karin omin sanoin kertoma tarina siitä millainen urakka muutto oli ja miten pariskunta viihtyy uudessa kodissaan.

Lue lisää

Kari ja Mirja Vuorenpää asuivat 49 vuotta samassa osoitteessa. Tilavassa omakotitalossa elettiin ruuhkavuodet, kasvatettiin lapset aikuisiksi ja lopulta jäätiin kaksin viettämään eläkepäiviä. Omakotitalon hoito alkoi kuitenkin tuntumaan raskaalta ja muutto kerrostaloon tuli ajankohtaiseksi.

Lue lisää

Terhi Joela on ihastunut Kuopion Saaristokaupungissa sijaitsevaan asumisoikeustaloon ja sen sijaintiin siinä määrin, että etsii seuraavaakin asuntoaan samasta talosta. Hän muutti tyttärensä kanssa nykyiseen asumisoikeusasuntoonsa alun perin eron jälkeen, jolloin vuokralle muuttaminen ei houkuttanut ja omistusasunto tuntui liian isolta sitoumukselta. Nyt Terhin perheellä on tarve isommalle asunnolle, joka toivottavasti löytyy tutusta talosta.

Lue lisää

Hanne-Mari Kivekäs asuu lastensa ja Nelli-koiran kanssa Nurmijärven Klaukkalassa. Rauhallisella asuinalueella on upeat ulkoilumaastot ja tilaa liikkua turvallisesti myös poikkeusolojen aikana.

Lue lisää

28-vuotias Christer Bergström istuu tyytyväisenä uuden kotinsa sohvalla. Kaikki tavarat ovat paikoillaan, verhot ikkunoissa ja matkamuistot hyllyillä kertomassa omaa tarinaansa. Muutaman viikon takainen muutto on enää muisto.

Lue lisää

Pertti Varis on pitkän linjan sipoolainen. Pertti on asunut lähes koko ikänsä Sipoossa ja nähnyt kunnan kehityksen vuosien saatossa. Parantuneet palvelut, hyvät liikenneyhteydet ja maaseutumainen ympäristö saavat Pertin viihtymään Sipoon Jokilaakson maisemissa.

Lue lisää

Sanna-Kaisa Hakala ja Valtteri Seraste asuivat vuokralla Helsingin keskustassa, mutta kaipasivat enemmän tilaa ja lähemmäs luontoa. Uusi koti löytyi asumisoikeustalosta Espoon Suurpellosta.

Lue lisää

Asukastarinoita