Salme Suihko on viihtynyt TA:n asumisoikeusasunnoissa jo monta vuotta. Hän asuu tällä hetkellä Jyväskylässä, ja muutti heinäkuussa jo kolmanteen TA-asuntoonsa.

Lue lisää

Katja Nurmi perheineen asuu Pahkakadulla Tampereen Haukiluoman asuinalueella. Perheeseen kuuluu vanhemmat, kaksi lasta ja koira. Alueella on erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia ja lähikauppa palvelee kävelymatkan päässä. Katja perheineen pääsi muuttamaan aivan uuteen kotiin, Pahkakatu 8 asumisoikeusasuntojen valmistuessa vuonna 2018.

Lue lisää

Selina Juvonen ja Eetu Sorri löysivät kodin itselleen upouudesta asumisoikeuskerrostalosta Jyväskylän Kuokkalasta. Muuton myötä neliöt lisääntyivät, mutta asumiskulut säilyivät ennallaan.

Lue lisää

Espoolainen Sari ihastui Showroomissa värikkäisiin seiniin ja päätti maalauttaa omaan asumisoikeuskotiinsa tehosteseiniä. Uudistunut koti tuntuu nyt entistäkin viihtyisämmältä.

Lue lisää

Kauppisten perhe asuu Kuopiossa uudehkolla Pihlajalaakson asuinalueella. Perheeseen kuuluu vanhemmat, 16- ja 18-vuotiaat lapset ja kaksi koiraa. He päätyivät nykyiseen asuntoonsa puolivahingossa noin kolme vuotta sitten.

Lue lisää

Tuula-Marialle ja hänen miehelleen Jari Peltorannalle tuli asunnonvaihto ajankohtaiseksi, kun edelliseen, Haagassa sijainneeseen asuntoon oli tulossa putkiremontti, jonka alta he halusivat päästä pois. Erityisen herkäksi itseään kuvaileva Tuula-Maria kertoo, kuinka työläältä ja pelottavalta uuden asunnon etsiminen aluksi tuntui.

Lue lisää

Vehkakatu sijaitsee rauhallisella, perheiden suosimalla asuinalueella Savelassa, läntisessä Jyväskylässä.

Lue lisää

Asukastarinoita