Anna-Leena Hartiala muutti kesällä 2018 takaisin Suomeen asuttuaan 50 vuotta ulkomailla. Uusi asunto löytyi edellisenä kesänä kesälomareissun yhteydessä – ja valmistui juuri sopivasti paluumuuttajaa varten. Asumismuodoksi valikoitui asumisoikeus sen helppouden ja huolettomuuden vuoksi.

Lue lisää

Salme Suihko on viihtynyt TA:n asumisoikeusasunnoissa jo monta vuotta. Hän asuu tällä hetkellä Jyväskylässä, ja muutti heinäkuussa jo kolmanteen TA-asuntoonsa.

Lue lisää

Jyväskylän Kankaan alueelle, aivan Piipputori 2:n asumisoikeusasuntojemme viereen avattiin heinäkuussa Petankkikenttä alueen asukkaiden aloitteesta. Nyt kentällä järjestetään opastusta lajin saloihin sekä Jyväskylän Pallokerhon petankkipelejä.

Lue lisää

Katja Nurmi perheineen asuu Pahkakadulla Tampereen Haukiluoman asuinalueella. Perheeseen kuuluu vanhemmat, kaksi lasta ja koira. Alueella on erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia ja lähikauppa palvelee kävelymatkan päässä. Katja perheineen pääsi muuttamaan aivan uuteen kotiin, Pahkakatu 8 asumisoikeusasuntojen valmistuessa vuonna 2018.

Lue lisää

Selina Juvonen ja Eetu Sorri löysivät kodin itselleen upouudesta asumisoikeuskerrostalosta Jyväskylän Kuokkalasta. Muuton myötä neliöt lisääntyivät, mutta asumiskulut säilyivät ennallaan.

Lue lisää

Espoolainen Sari ihastui Showroomissa värikkäisiin seiniin ja päätti maalauttaa omaan asumisoikeuskotiinsa tehosteseiniä. Uudistunut koti tuntuu nyt entistäkin viihtyisämmältä.

Lue lisää

Kauppisten perhe asuu Kuopiossa uudehkolla Pihlajalaakson asuinalueella. Perheeseen kuuluu vanhemmat, 16- ja 18-vuotiaat lapset ja kaksi koiraa. He päätyivät nykyiseen asuntoonsa puolivahingossa noin kolme vuotta sitten.

Lue lisää

Asukastarinoita