Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Hanne-Mari Kivekäs asuu lastensa ja Nelli-koiran kanssa Nurmijärven Klaukkalassa. Rauhallisella asuinalueella on upeat ulkoilumaastot ja tilaa liikkua turvallisesti myös poikkeusolojen aikana.

Lue lisää

28-vuotias Christer Bergström istuu tyytyväisenä uuden kotinsa sohvalla. Kaikki tavarat ovat paikoillaan, verhot ikkunoissa ja matkamuistot hyllyillä kertomassa omaa tarinaansa. Muutaman viikon takainen muutto on enää muisto.

Lue lisää

Pertti Varis on pitkän linjan sipoolainen. Pertti on asunut lähes koko ikänsä Sipoossa ja nähnyt kunnan kehityksen vuosien saatossa. Parantuneet palvelut, hyvät liikenneyhteydet ja maaseutumainen ympäristö saavat Pertin viihtymään Sipoon Jokilaakson maisemissa.

Lue lisää

Sanna-Kaisa Hakala ja Valtteri Seraste asuivat vuokralla Helsingin keskustassa, mutta kaipasivat enemmän tilaa ja lähemmäs luontoa. Uusi koti löytyi asumisoikeustalosta Espoon Suurpellosta.

Lue lisää

Kuopiolainen Voutilaisen nelihenkinen perhe muutti noin neljä vuotta sitten Poukamankatu 19:ssä sijaitsevaan asumisoikeusasuntoon. Sittemmin elämäntilanne ja asunnontarve on muuttunut, mutta onneksi asumisoikeusasuntoa on helppo tarvittaessa vaihtaa.

Lue lisää

Lappeenrantalainen Jaana Karhu löysi unelmiensa asunnon rauhalliselta Pikisaaren asuinalueelta yli kuusi vuotta sitten. Haaveena on, että tämä olisi loppuelämän asunto.

Lue lisää

Rauhalliselta Bron pientaloalueelta löytyi Eeva Aaltoselle mukava kaksio, jonka parvekkeella voi juoda aamukahvit ja jonka kotiovelta pääsee lenkkeilemään, hiihtämään tai vaikkapa marjastamaan.

Lue lisää

Asukastarinoita