Kari Muurman on ehtinyt asumaan vaimonsa kanssa jo toista vuotta Vantaan Nissaksessa sijaitsevassa asumisoikeusasunnossaan Saagatie 11:ssä. Tätä ennen he asuivat vaimonsa kanssa myös TA:lla, Tuusulassa sijaitsevassa asumisoikeustalossa Bostoninkaari 10:ssä, mutta halusivat muuttaa lähemmäksi Mellunmäessä asuvia sukulaisiaan.

Lue lisää

Yli 30 vuoden omistusasumisen jälkeen Matti Helminen muutti vaimonsa kanssa upouuteen asumisoikeustaloon Tampereen Härmälänrantaan. Pikkuhiljaa lähestyvä putkiremontti ja 20 vuotta taloyhtiön hallituksessa saivat kaipaamaan asuntoa, jossa saa vaan asua miettimättä tulevia remontteja.

Lue lisää

Jyväskyläläinen Juha-Pekka Poutanen muutti upouuteen vuokra-asuntoon Palanderinkadulle heti sen valmistuttua vuonna 2013. Aina vuokra-asunnossa viihtynyt Juha-Pekka antaa asunnolleen ja TA:lle täydet pisteet.

Lue lisää

Vuoden 2021 alussa valmistunut uusi asumisoikeusasunto Jyväskylän Kuokkalassa valikoitui Anne ja Tapio Mårdin uudeksi asunnoksi vuosien omakoti- ja rivitaloasumisen jälkeen. Uudessa kolmiossa kokonaisuus on täydellinen ja he ovatkin suositelleet asuntoja myös läheisilleen.

Lue lisää

Hankolainen Barbro Lagerstam katselee kiinnostuneena ympärilleen vielä keskeneräisessä kaksiossaan Lohjalla. – Kyllä tästä minun koti tulee, hän huokaa onnellisena. Juuri eläkkeelle jäänyt Barbro pääsi kurkistamaan tulevaan kotiinsa kuukautta ennen valmistumista ja piti näkemästään.

Lue lisää

Oululainen Ari Puhakka etsi viime vuoden lopulla uutta asuntoa nopealla aikataululla. Uusi asunto löytyi onneksi nopeasti Oulun Kaijonharjusta.

Lue lisää

Kulunut vuosi on ollut monin tavoin poikkeuksellinen. Pandemian vuoksi perheet ovat olleet entistä enemmän kotona ja isompien asuntojen sekä oman pihan arvostus on noussut. Myös Espoon Kalajärvellä asuva Rautajärven perhe on yhä kiitollisempi omasta pihasta ja isosta asunnostaan.

Lue lisää

Asukastarinoita