Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Tutkimusten mukaan vuokralla asumisen suosio on kasvussa. Syynä vuokra-asumisen suosion kasvuun on muun muassa huono taloudellinen tilanne, joka on saanut ihmiset lykkäämään ostopäätöksiään. Myös ihmisten arvot ja asenteet ovat muuttuneet, eikä asunnon omistamista pidetä enää niin suuressa arvossa.

Lue lisää

Hannakaisa Tähtisalmi viihtyy Hyvinkäällä. Kaupunki tuntuu hänen mielestään mukavan pieneltä ja toimivalta, ja kaikki tarvittava löytyy läheltä.

Lue lisää

Helena ja Seppo Savikko kaipasivat eläkkeelle jäätyään maisemanvaihdosta. Pariskunta oli lomamatkallaan ihastunut Ouluun, ja päättikin reilu viisi vuotta sitten tehdä elämänmuutoksen ja muuttaa 600 kilometriä pohjoisemmaksi.

Lue lisää

Vantaalainen Jorma Immonen halusi panostaa vapaa-aikaansa ja myi omistusasuntonsa. Uusi koti löytyi asumisoikeusasunnosta Vantaan Kaivokselasta.

Lue lisää

Martti Katajamäelle asoasumisen parhaita puolia ovat asumisvarmuus ja vaihdettavuus. Martti asuu vaimonsa kanssa jo kolmannessa asumisoikeusasunnossaan Helsingin Fallpakassa.

Lue lisää

 Esa Paloniemi viihtyy asumisoikeuskodissaan Oulun Betonimiehentiellä. Jopa niin hyvin, että muutti sinne takaisin.

Lue lisää

Liisa Lehto muutti Helsingin keskustan tuntumassa sijaitsevaan kerrostaloyksiöön kolmen koiran ja kolmen kissan kanssa vuonna 2015. Pieni asunto on riittänyt hyvin yhden ihmisen ja useamman lemmikin kodiksi.

Lue lisää

Asukastarinoita