Antero Komaron rivitalokaksiossa on tehty vuosien mittaan pesuhuoneremontti ja keittiöremontti. Molemmat remontit toteutettiin niin, että asuminen huoneistossa oli mahdollista koko ajan. Nyt yli 20 vuotta vanha asunto on persoonallisesti sisustettu ja tyylikäs koti viihtyisässä ympäristössä. Ja mikä parasta, asumisoikeusasukkaana Anteron ei ole tarvinnut murehtia remontoinnin kustannuksista, sillä yhtiö huolehtii remonteista. 

Lue lisää

Jari Tuohimaa asuu puolisonsa ja Pietarin kaduilta pelastetun Jolle-koiran kanssa Keravalla. Omistusyksiö Keravan keskustassa vaihtui viisi vuotta sitten asumisoikeusrivitaloon rauhallisessa Ahjonlaaksossa. Pariskunta on ratkaisuunsa tyytyväinen.

Lue lisää

Raisiosta lähtöisin oleva Mirja Mannevuo muutti ensimmäisen kerran Naantaliin vuonna 2007 ja tunsi kaupungin heti omakseen. Naantalissa on pikkukaupungin tuntua, ystävällisiä ihmisiä ja ainutlaatuinen ranta venesatamineen sekä viihtyisine ruokapaikkoineen.

Lue lisää

Toini Väyrynen on asunut Oulun Toppilassa sijaitsevassa asumisoikeusasunnossaan jo yli 20 vuotta. Viihtyisä ja rauhallinen pihapiiri, hyvät ulkoilumahdollisuudet sekä sopivan edullinen ja mukava asunto ovat taanneet sen, ettei muuttoa muualle ole tarvinnut miettiä.

Lue lisää

Hämeenlinnalainen Tuija Sulkava on asunut Hämeenlinnan Voutilan alueella jo melkein kolmekymmentä vuotta. TA-Yhtiöiden vuokra-asuntoon hän muutti kahdeksan vuotta sitten ja on ollut erittäin tyytyväinen taloon.

 

Lue lisää

Jyväsjärven itärannalla sijaitsevaan Äijälänrantaan siintää illan hämärässä Jyväskylän valojen tuike. Vuoden 2014 asuntomessualueesta, Äijälänrannasta, on kehittynyt ihanteellinen asuinalue niin lapsiperheille kuin kaikille luonnon ja palveluiden läheisyyttä arvostaville. Ystävykset Salme Suihko ja Helena Räsänen viihtyvät uusissa asunnoissaan.

Lue lisää

Kari ja Mirja Vuorenpää muuttivat isosta omakotitalosta asumisoikeuskerrostaloon elokuussa 2019. Lue Karin omin sanoin kertoma tarina siitä millainen urakka muutto oli ja miten pariskunta viihtyy uudessa kodissaan.

Lue lisää

Asukastarinoita