Nokian ydinkeskustaan on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. Osoitteeseen Poutuntie 2c valmistuu asumisoikeuskerrostalo, joka on osa Nokian kaupungin järjestämän suunnittelukilpailun voittanutta Helminauha-ehdotusta. 

Lue lisää

Naantalin uudistuvaan keskustakortteliin on rakenteilla asumisoikeusasuntoja. Osoitteeseen Tuulensuunkatu 27 valmistuu kerrostalo, joka on Naantalin kesän 2022 asuntomessujen oheiskohde.

Lue lisää

Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy ja TA-Yhtymä Oy aloittavat yhteistyön lämmityskustannusten pienentämiseksi kaukolämmön kysyntäjouston avulla, asumismukavuudesta tinkimättä.

Lue lisää

 Kaarinan Piispanristin kaupunginosaan, Herrasniityn alueelle on rakenteilla asumisoikeusasuntoja. Osoitteisiin Herrasniitynkatu 6 ja 8 rivitaloja tulee kaikkiaan 29 asumisoikeusasuntoa. 

Lue lisää

Etelä-Tampereen uudelle asuinalueelle Hervantajärvelle on rakenteilla asumisoikeusasuntoja. Osoitteeseen Makkarajärvenkatu 80 B valmistuu kaikkiaan 39 asuntoa arviolta helmikuussa 2022.

Lue lisää

TA-Yhtymä Oy ja Turun Teollisuuden Rakentajat Oy/Priima-Yhtiöt ovat solmineet urakkasopimuksen Naantalin vuoden 2022 asuntomessualueen suurimmasta hankekokonaisuudesta.

Lue lisää

Tiedotteet