Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Helsingin entisen maaliikennekeskuksen paikalle rakennetaan tiivis ja urbaani asuinalue. Sen pohjoisosaan on alettu rakentamaan korttelia, johon tulee mm. TA-Yhtiöiden asumisoikeusasuntoja.

Lue lisää

Kuopion Saaristokaupunkiin, Pirtin asuinalueelle on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. Kahteen kerrostaloon tulee kaikkiaan 62 asumisoikeusasuntoa kahteen kerrostaloon.

Lue lisää

Kuokkalan kaupunginosaan, Tikantorin asuinalueelle on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja.Kahteen kerrostaloon tulee kaikkiaan 56 uutta asuntoa.

Lue lisää

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen tuoreesta vertailusta käy ilmi, että TA-Asumisoikeus Oy:n asumisoikeusasuntojen käyttövastikkeet ovat edullisimmat pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Turussa, vaikka yhtiön asunnot ovat markkinoiden uusimpia.

Lue lisää

Oulun Kaakkuriin on rakenteilla kaksi vuokrakerrostaloa, joissa on nykyrakentamisesta poikkeavasti painovoimainen ilmanvaihto sekä massiivitiilirunko. Tavoitteena on ollut rakentaa mahdollisimman luonnonmukainen ja terveellinen talo käyttäen kestäviä materiaaleja.

Lue lisää

Tiedotteet