Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Tampereelle Kaupin puistokortteliin on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja, jotka valmistuvat arviolta huhtikuussa 2021. Osoitteeseen Kuntokatu 11 E tulee 25 kerrostaloasuntoa.

Lue lisää

Raisioon suositulle Meri-Nuorikkalan alueelle on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. Osoitteisiin Pellonraivaajankatu 6, 8 ja 10 tulee 36 rivitaloasuntoa, jotka valmistuvat arviolta toukokuussa 2021.

Lue lisää

Läntiseen Espooseen, Kurttilan ja Saunalahden rajalle, on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. Osoitteisiin Donabacka 1, Maasillantie 5 ja Santapellonkuja 1 valmistuu pari- ja rivitaloja.

Lue lisää

Lohjan vuoden 2021 asuntomessuille valmistuvan asumisoikeustalon asunnot ovat nyt haettavissa. Kerrostaloon tulee 34 modernia asumisoikeusasuntoja, joihin voi nyt hakea.

Lue lisää

Vantaan Koivuhakaan valmistuu vuoden 2020 lopulla 30 uutta asumisoikeusasuntoa. Valittavana on erikokoisia kaksioita ja kolmioita sekä yksi yksiö.

Lue lisää

Lippajärvelle Espooseen on rakenteilla kaikkiaan 106 uutta asumisoikeusasuntoa. Kerrostaloasunnot ovat nyt haettavissa ja valmistuvat arviolta marraskuun 2021 lopussa.

Lue lisää

Tiedotteet