Naantalin keskustan parhaalla paikalla sijaitseva keskustakortteli valmistuu yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, kun TA-Yhtiöt rakennuttaa Asunto Oy Naantalin Estellen aiemmin valmistuneen Asunto Oy Naantalin Victorian viereen.

Lue lisää

Rovaniemelle on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja, jotka valmistuvat arviolta kesäkuussa 2023. Willamonkujalle valmistuu kaikkiaan 33 asumisoikeusasuntoa.

Lue lisää

 Helsingin Kruunuvuorenrantaan on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja, jotka valmistuvat arviolta maalis-huhtikuussa 2023. Asunnot ovat kerros-, rivi- ja paritaloasuntoja.

Lue lisää

 Keravan Jaakkolaan on rakenteilla asumisoikeusasuntoja, jotka valmistuvat arviolta maaliskuussa 2023. Asumisoikeusasuntoihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Lue lisää

Naantalin kesän 2022 Asuntomessuille on valmistumassa 21 vuokra-asunnon rivitalokokonaisuus, jonka kruunaa elämyksellinen puulämmitteinen pihasauna. Vuokra-asuntoihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Lue lisää

Vantaan Energian ja TA-Yhtymä Oy:n yhteistyöhankkeen taustalla on kaukolämmön kysyntäjouston laajamittainen käyttöönotto osana älykästä kaukolämpöjärjestelmää.

Lue lisää

Tiedotteet