Helsingin Pohjois-Pasilan asuntotarjonta täydentyy uusilla vuokra-asunnoilla alkuvuodesta 2024. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Yhtymä Oy rakennuttaa Postipuiston kehittyvälle alueelle kaikkiaan 61 vuokra-asuntoa.

Lue lisää

Espooseen, Finnoon asuinalueelle valmistuu lisää uusia vuokra-asuntoja. TA-Yhtiöt rakennuttaa osoitteeseen Peijinkatu 1 A ja 2 A kaksi kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 89 vuokra-asuntoa. TA-Yhtiöillä on valmistumassa Finnooseen myös toinen vuokra-asuntokohde sekä asumisoikeusasuntoja.

Lue lisää

Haukiputaan keskustaan on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja. TA-Yhtiöt rakennuttaa osoitteeseen Herralankuja 1 B kerrostalon, johon tulee kaikkiaan 18 vuokra-asuntoa. Asunnot valmistuvat helmikuun 2024 lopussa.

Lue lisää

Espoon Nihtisiltaan ja Finnooseen on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja. TA-Yhtiöt rakennuttaa Nihtisiltaan 29 vuokra-asunnon kerrostalon ja Finnooseen 103 vuokra-asunnon kerrostalokohteen. Molemmat vuokratalot valmistuvat alkuvuodesta 2024. Asuntoihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Lue lisää

Helsingin Pohjois-Pasilan asuntotarjonta täydentyy uusilla asumisoikeusasunnoilla loppuvuodesta 2024. Osoitteisiin Metsäläntie 10 ja Rullakkokuja 16 on rakenteilla 94 asumisoikeusasuntoa, joihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Lue lisää

Naantalin Luonnonmaalle, Perhetalon alueelle, on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. Asunnot tulevat haettaviksi syksyllä 2023.

Lue lisää

Tiedotteet