Kangasalan Suoramalle valmistuu uusia asumisoikeusasuntoja arviolta marraskuussa 2021. Osoitteeseen Aakkulantie 27 rakennutetaan kerrostalo, johon tulee kaikkiaan 33 asumisoikeusasuntoa.

Lue lisää

Laukaan keskustaan valmistuu uusia asumisoikeusasuntoja arviolta syyskuussa 2021. Osoitteeseen Laukaantie 21 rakennetaan kerrostalo, jonka asuntoihin voi nyt hakea.

Lue lisää

Kaakkurin Kiviharjun alueelle valmistuu lokakuun 2020 lopussa kaksi uutta vuokrakerrostaloa, joissa on vanhan ajan painovoimainen ilmanvaihto sekä massiivitiilirunko. Kahteen vuokrataloon tulee kaikkiaan 40 vuokra-asuntoa, joihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Lue lisää

Tampereen Vuorekseen Isokuusen alueelle on rakenteilla kolme asumisoikeustaloa, joihin tulee kaikkiaan 103 asumisoikeusasuntoa. Talot ovat osa Kuusikko-puukerrostalohanketta, joka on edelläkävijä alallaan.

Lue lisää

Pohjois-Pasilaan uudelle Postipuiston alueelle on rakenteilla asumisoikeusasuntoja. Postipuiston pohjoisosaan valmistuu elokuussa 2021 kaikkiaan 64 asumisoikeusasuntoa.

Lue lisää

Toppilansalmen kehittyvälle asuinalueelle on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja. Osoitteeseen Satamatie 37 valmistuu syksyllä 2020 yhteensä 66 kerrostaloasuntoa.

Lue lisää

Tiedotteet