Asemanrannan asuinalueelle, Vanajaveden rannalle on rakenteilla asumisoikeustalo.Taloon tulee kaikkiaan 48 asumisoikeusasuntoa, joihin voi nyt hakea asukkaaksi. Talo valmistuu arviolta elokuussa 2022.

Lue lisää

Uudelle Puijonkuppeen alueelle Kuopion Hatsalaan on rakenteilla asumisoikeusasuntoja, joihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Lue lisää

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn tuoreen vuosittaisen asuntomarkkinakatsauksen mukaan asumisoikeusasuminen on edullisempaa vapaarahoitteiseen vuokra-asumiseen ja ARA-vuokra-asumiseen verrattuna. TA-Asumisoikeus Oy:n asuntojen asumiskustannukset pärjäävät asumisoikeusasuntojen vertailussa aikaisempien vuosien tapaan erinomaisesti.

Lue lisää

Lahden matkakeskuksen ja keskusten välittömään läheisyyteen on rakenteilla 109 uutta asumisoikeusasuntoa. Asumisoikeustalot valmistuvat arviolta tammikuussa 2023 ja niihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Lue lisää

Hiukkavaaran kehittyvälle Soittajankankaan asuinalueelle on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja, jotka valmistuvat arviolta tammikuun 2021 alussa. Marssisauvantie 2:n vuokra-asuntoihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Lue lisää

Siilinpään asuinalueelle Siilinjärvelle on rakenteilla asumisoikeusasuntoja, jotka valmistuvat arviolta syyskuussa 2022. Valkamantie 2b:n asuntoihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Lue lisää

Tiedotteet