Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Pohjois-Pasilaan uudelle Postipuiston alueelle on rakenteilla asumisoikeusasuntoja. Postipuiston pohjoisosaan valmistuu elokuussa 2021 kaikkiaan 64 asumisoikeusasuntoa.

Lue lisää

Toppilansalmen kehittyvälle asuinalueelle on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja. Osoitteeseen Satamatie 37 valmistuu syksyllä 2020 yhteensä 66 kerrostaloasuntoa.

Lue lisää

Tampereelle Kaupin puistokortteliin on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja, jotka valmistuvat arviolta huhtikuussa 2021. Osoitteeseen Kuntokatu 11 E tulee 25 kerrostaloasuntoa.

Lue lisää

Raisioon suositulle Meri-Nuorikkalan alueelle on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. Osoitteisiin Pellonraivaajankatu 6, 8 ja 10 tulee 36 rivitaloasuntoa, jotka valmistuvat arviolta toukokuussa 2021.

Lue lisää

Läntiseen Espooseen, Kurttilan ja Saunalahden rajalle, on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. Osoitteisiin Donabacka 1, Maasillantie 5 ja Santapellonkuja 1 valmistuu pari- ja rivitaloja.

Lue lisää

Lohjan vuoden 2021 asuntomessuille valmistuvan asumisoikeustalon asunnot ovat nyt haettavissa. Kerrostaloon tulee 34 modernia asumisoikeusasuntoja, joihin voi nyt hakea.

Lue lisää

Tiedotteet