Satamatie15:n vuokrataloon valmistuu TA-Yhtiöiden vuokra-asuntoja loppuvuodesta 2021

Toppilansalmen kehittyvälle asuinalueelle on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja, jotka valmistuvat arviolta marraskuun 2021 lopussa. TA-Yhtiöt rakennuttaa osoitteeseen Satamatie 15 kerrostalon, johon tulee kaikkiaan 43 asuntoa. Asuntoihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Satamatie 15:n kahdeksankerroksisessa talossa on runsaasti asuntovaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Taloon valmistuu yksiöitä (33 m²), kaksioita (35-53,5 m²), kolmioita (57-70,5 m²) sekä yksi neljän huoneen asunto (80,5m²). Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Asunnoissa on myös oma sauna, lukuun ottamatta yksiöitä ja pienimpiä kaksioita. Asuntoihin tulee laminaattilattiat, kylpyhuoneiden lattiat ja seinät laatoitetaan. Ikkunoihin asennetaan sälekaihtimet.

Asukkaiden käyttöön tulee hyvät yhteiset tilat, joihin kuuluvat muun muassa talopesula ja kuivaushuone sekä pyörävarasto. Jokaiselle asunnolle on oma irtainvarasto. Autopaikat on sijoitettu pihakannen alla olevaan pysäköintihalliin. Sisäpihalla on pyöräkatos, leikkialue ja viljelylaatikoita. Kiinteistö on savuton.

Toppilan vanha satama-alue on muuttumassa uudenaikaiseksi, vetovoimaiseksi asuinalueeksi. Alueella on hyvät peruspalvelut ja panostettu erityisesti kevyen liikenteen väyliin. Keskustaan on noin 3,5 kilometrin pyöräilymatka, ja myös yliopisto ja ammattikorkeakoulu ovat pyöräilyetäisyydellä. TA-Yhtiöillä on Toppilansalmen alueella nyt valmistuvan talon lisäksi viisi aiemmin valmistunutta vuokrakohdetta.

Satamatie 15:n pääurakoitsijana toimii Temotek Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut UKI Arkkitehdit Oy.

Miten voi päästä asukkaaksi?

Hakuaika Satamatie 15:n vuokra-asuntoihin on alkanut ja jatkuu 4.10.2021 saakka.

Asunnot ovat valtion tukemia niin sanottuja yleishyödyllisiä vuokra-asuntoja, joten asukasvalinnassa otetaan huomioon hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Asuntoja voi hakea täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa ta.fi/vuokrahakemus. Asukasvalinnat tehdään hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja asunnoista ja hakemisesta löytyy TA-Yhtiöiden nettisivuilta.

Lisätietoja:

TA-Yhtiöt viestintä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tiedotteet