Tampereen Niemenrannan uuteen kaupunginosaan on rakenteilla kahdeksankerroksinen kerrostalo, johon tulee yhteensä 33 asumisoikeusasuntoa. Haku asuntoihin on nyt käynnissä.

federleynkatu56 havainnekuva 800x600Niemenrannan kehittyvä asuinalue sijaitsee Tampereen keskustan länsipuolella Lielahden palveluiden tuntumassa noin kahdeksan kilometriä kaupungin keskustasta. Niemenrannassa on vehreitä ulkoilureittejä Näsijärven kauniissa rantamaisemissa. Alue on entinen teollisuusalue ja siellä sijaitsee myös perinteikäs kartanomiljöö. Julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät ja esimerkiksi keskustaan pääsee sujuvasti bussilla.

Federleynkatu 56:n hissilliseen taloon tulee saunattomia yksiöitä ja kaksioita, kompakteja saunallisia kaksioita sekä neljän huoneen saunallisia asuntoja isommillekin perheille. Suurimmassa osassa asunnoista on parveke tai terassi sekä vaatehuone. Osassa neljän huoneen asunnoista on jopa kaksi vaatehuonetta. Asunnoissa on laatoitetut pesuhuoneet ja laminaattilattiat sekä ikkunoissa sälekaihtimet. Asumismukavuutta lisäävät lasitetut parvekkeet. Autoille on paikkoja maanalaisessa autohallissa.

Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 28.3.2016 saakka. Talon arvioitu valmistumisaika on 31.1.2017.

Lue lisää asunnoista ja hakemisesta.

Tiedotteet