Tiedote 23.3.2016

TA-Yhtiöt rakennuttaa Asolaan Vantaalle uusia asumisoikeusasuntoja. Koivukylän ja Korson väliin, Asolanväylän varrelle ja lähelle Peijaksen sairaalaa rakennettavaan asumisoikeustaloon tulee yhteensä 30 asuntoa. Sijainti on ihanteellinen palvelujen läheisyyttä, hyviä kulkuyhteyksiä ja luonnon läheisyyttä arvostaville. Kävelymatkan päässä sijaitsevalta Rekolan juna-asemalta pääsee kätevästi junalla niin Helsingin kuin Keravan suuntaan ja lentoasemakin on vain puolen tunnin junamatkan päässä.

Lähistöllä on mm. Koivukylän kauppakeskus kauppoineen ja ravintoloineen sekä lisäksi terveys- ja hyvinvointipalveluja, joten kohde sopii hyvin ikääntyville. Valtimotie 2 G:n asumisoikeustalossa on myös hyvät puitteet yhteisöllisyydelle talossa sijaitsevassa kohtaamistilassa. Hissillisen viisikerroksisen kerrostalon asunnot on suunnattu ensisijaisesti senioriasukkaille.

Asumisoikeustaloon tulee asuntoja yksiöistä kolmioihin, erilaisin pohjaratkaisuin. Moderneissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, sälekaihtimet ja keraamiset liedet lisäämässä asumismukavuutta. Osassa asunnoista on myös vaatehuoneet.

Haku asumisoikeusasuntoihin alkaa tänään ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 6.4.2016 asti. Talon arvioitu valmistumisaika on 31.1.2017.

Lisätietoja:
myyntivastaava Mia Pynnönen, p. 045 7734 3814, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet