TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Jyväskylän Palokkaan 25 uutta asumisoikeusasuntoa. Kerrostaloasunnot sijoittuvat uudelle Mannisenmäen alueelle, josta on hyvät kulkuyhteydet Jyväskylän keskustaan. Palokan liikekeskus palveluineen sijaitsee kävelyetäisyydellä ja lähistöllä on luonnonläheisiä ulkoilumaastoja järvimaisemissa.

Mannisenrinne 7 on kuusikerroksinen kerrostalo, jossa on yksitasoinen siipiosa. Asunnot ovat saunallisia kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Viihtyisissä vaaleansävyisissä asunnoissa on laminaattilattiat, laatoitetut kylpyhuoneet sekä keittiöissä keraamiset liedet. Asumismukavuutta lisäävät sälekaihtimet ja lasitetut parvekkeet.

Haku Mannisenrinne 7:n asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 28.8.2016 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 31.5.2017.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asuntoon elinikäisen asumisoikeuden. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Poismuuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:

Myyntineuvottelija Jaana Koivisto, p. 045 7734 3804, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mannisenrinne7 havainnekuva 800x600

 

Tiedotteet