Reviisorinkatu6 havainnekuva katu

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Suviniittyyn Espoon keskukseen kolme hissillistä kerrostaloa. Taloihin tulee 58 erikokoista asumisoikeusasuntoa, erilaisin pohjaratkaisuin. Asunnot ovat kooltaan 33 – 89 m². Asunnoista suurin osa on yksiöitä ja kaksioita, mutta tarjolla on myös suurempia kolmen ja neljän huoneen perheasuntoja.  Ylimmän kerroksen asunnoissa on persoonallista ullakkoasunnon tuntua, sillä asuntojen kadunpuoleinen seinä on kalteva.

Kaikissa asunnoissa on joko parveke, ranskalainen parveke tai terassi. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia ja kylpyhuoneissa on laatoitetut seinät ja lattiat. Osassa asunnoista on oma sauna. Taloissa on hyvät yhteiset tilat, mm. kaksi talosaunaa vilvoitteluterasseineen, pesula ja kuivaushuoneet sekä ulkoiluväline-, lastenvaunu- ja polkupyörävarastot. Taloista yksi on viisikerroksinen ja kaksi kolmekerroksisia.

Reviisorinkatu 6:n asumisoikeusasunnot rakennetaan hyvälle sijainnille Espoon keskukseen, lähelle palveluja ja kulkuyhteyksiä. Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Jatke Uusimaa Oy. Haku asuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 13.5.2017 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 31.8.2018.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Asiakaspalveluneuvoja Mari Marjomaa, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3808, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet