keski kaari33 havainnekuva 800x600

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus rakennuttaa Kuopion Päivärantaan viisikerroksisen kerrostalon, johon tulee 20 asumisoikeusasuntoa. Asunnot rakennetaan luonnonläheiselle alueelle, Puijonsarven koulua vastapäätä. Keski-Kaari 33:n asumisoikeustaloon tulee erikokoisia asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin, kaksioista viiden huoneen perheasuntoihin. Asunnot ovat kooltaan 48 m² - 90,5 m².

Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja oma sauna. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia ja kylpyhuoneissa on laatoitetut seinät ja lattiat. Päiväranta sijaitsee vesistön äärellä, Kallansiltojen kupeessa, noin kuuden kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Puijon lenkkeilymaastot alkavat lähes kotiovelta ja alueella on hyvät peruspalvelut kuten koulu, päiväkoteja sekä kauppoja.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Lujatalo Oy. Haku asuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 4.6.2017 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 28.2.2018.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Myyntineuvottelija Sini Vartiainen, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 9258, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet