Piiponraittti 4 visualisointi 800px

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa uusia asumisoikeusasuntoja Lempäälään Ryynikän alueelle, lähelle keskustaa. Kuusikerroksiseen hissilliseen kerrostaloon tulee 40 erikokoista asuntoa, monenlaisiin elämäntilanteisiin. Talossa on asuntoja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin, kooltaan 35 - 78,5 m².  

Ensimmäisen kerroksen asunnoilla on terassit ja ylempien kerrosten asunnoilla lasitetut parvekkeet. Asunnoissa on joko oma sauna tai vaatehuone tai molemmat. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia, kylpyhuoneissa on laatoitetut seinät sekä lattiat ja ikkunoissa sälekaihtimet. Ryynikän alueella on kävelyetäisyydellä kattava valikoima peruspalveluja. Lähialueilla on myös päiväkoteja ja kouluja sekä erilaisia urheilumahdollisuuksia. Ideaparkkiin pääset kymmenessä minuutissa. Lähimmät bussipysäkit sekä juna-asema sijaitsevat alle puolen kilometrin päässä.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Arkta Rakennuttajat Oy. Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 4.6.2017 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 31.5.2018.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Myyntineuvottelija Leena Peltola, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3812, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet