kaivannonlahdenkatu15 havainne web

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus rakennuttaa Kuopion Saaristokaupunkiin kaksi uutta asumisoikeuskerrostaloa. Kaivannonlahdenkatu 15 rakennetaan Kaivannonlahteen, Kuikkalammen läheisyyteen ja Matkusniemenkatu 9 Matkusniemeen, lähelle Keilankannan siltaa. Saaristokaupungista on noin kuuden kilometrin matka Kuopion keskustaan ja kulkuyhteydet ovat hyvät. Luonnonläheisellä alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet järvimaisemissa.

Molempiin taloihin tulee erikokoisia kaksioita sekä kolmioita ja neliöitä. Kaivannonlahdenkatu 15:n kerrostaloon tulee 31 asuntoa ja Matkusniemenkatu 9:ään 27 asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat kompaktista 38,5 m² kaksiosta 83 m² neljän huoneen perheasuntoihin.

Asunnoissa on laminaattilattiat, laatoitetut kylpyhuoneet sekä sälekaihtimet. Osassa Matkusniemenkatu 9:n ja kaikissa Kaivannonlahdenkatu 15:n asunnoissa on omat saunat.  Kaivannonlahdenkatu 15:n asunnoissa on lasitetut parvekkeet, Matkusniemenkatu 9:n asunnoissa terassit tai parvekkeet. Molempien talojen pihoilla on leikki- ja oleskelualueet.

Kaivannonlahdenkatu 15:n urakoitsijana toimii YIT Rakennus Oy ja Matkusniemenkatu 9:n Lujatalo Oy. Haku asuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 18.6.2017 saakka. Molempien talojen arvioitu valmistumisaika on 30.6.2018.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Myyntineuvottelija Sini Vartiainen, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 9258, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

matkusniemenkatu9 havainnekuva2 800x600

Tiedotteet