uudenpellonkatu10 havainnekuva 800x600

Lahden Asemantaustaan on rakenteilla lisää asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa kaksi neljäkerroksista kerrostaloa lähelle Launeen palveluja ja perhepuistoa. TA-Yhtiöillä on jo entuudestaan rakenteilla kaksi asumisoikeuskerrostaloa samalle tontille. Lahden matkakeskus ja keskusta ovat kävelymatkan päässä ja alueelta on hyvät kulkuyhteydet ympäri Lahtea.

Uudenpellonkatu 8 ja 10 asumisoikeustaloihin tulee 72 asumisoikeusasuntoa. Asunnot ovat erikokoisia kaksioita ja kompakteja kolmioita, kooltaan 40,5 - 65,5 m². Asunnoissa on laminaattilattiat, lattialämmitetyt ja laatoitetut pesuhuoneet sekä sälekaihtimet. Osassa asunnoista on lasitettu parveke ja oma sauna. Piha-alueella on yhteinen leikki- ja oleskelualue, pyöräkatokset sekä autopaikat. Mahdollista on myös varata hallipaikka autohallista.

Kohteen urakoitsijana toimii YIT Rakennus Oy. Haku asuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 18.6.2017 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on kesäkuussa 2018.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Myyntineuvottelija Sari Mäenpää, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3809 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet