maakalantie 18 havainnekuva 2


TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa uusia asumisoikeusasuntoja Lempäälään Maakalan kylään, kanavan varrelle. Rivitaloasunnot rakennetaan uudehkolle alueelle, muutaman kilometrin päähän Lempäälän keskustan palveluista. Kolmeen rivitaloon tulee 25 asuntoa, kooltaan 49 – 86 m². Suurin osa asunnoista on erikokoisia kolmioita ja neljän huoneen perheasuntoja.

Maakalantie 18:n asumisoikeusasunnoissa on toimivat pohjaratkaisut ja etelään/länteen suuntautuvat asuntopihat terasseineen. Lattiat ovat laminaattia ja kylpyhuoneissa on laatoitetut seinät sekä lattiat. Asunnoissa on lisäksi mm. keraamiset liedet, omat saunat ja vaatehuoneet. Maakalan kylän pien- ja rivitaloalue sijaitsee Vanajaveden äärellä. Lähellä on päiväkoteja ja kouluja, urheilukenttä ja liikuntakeskus sekä jäähalli. Ideaparkkiin pääsee autolla kymmenessä minuutissa.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Arkta Rakennuttajat Oy. Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 3.7.2017 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on huhtikuun lopussa 2018.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Myyntineuvottelija Johanna Mustajärvi, TA-Yhtiöt, p. 040 922 2452, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet