aakkulantie29 nakyma kaakosta 800x600

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa uusia asumisoikeusasuntoja Kangasalle. Kerrostaloasunnot rakennetaan Suoramalle, hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen läheisyyteen. Neljäkerroksiseen kerrostaloon tulee 34 asuntoa kompaktista yksiöstä neljän huoneen perheasuntoon. Asunnot ovat kooltaan 37 – 83 m².

Aakkulantie 29:n asunnoissa on laminaattilattiat ja kylpyhuoneissa laatoitetut seinät sekä lattiat. Keittiössä on keraaminen liesi sekä korkea jää-pakastinkaappi, isommissa asunnoissa jopa kaksi. Osassa asunnoista on oma sauna. Nopeilla varaajilla on mahdollisuus vaikuttaa asuntonsa materiaalivalintoihin. Luonnonläheisellä Suoraman alueella on päivittäistavarakauppoja, päiväkoti ja alakoulu sekä runsaasti liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Kangasalan keskustaan on matkaa kolme ja Tampereen keskustaan 15 kilometriä.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Arkta Rakennuttajat Oy. Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 24.9.2017 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on syyskuussa 2018.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Muuttaessa pois asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Myyntineuvottelija Johanna Mustajärvi, TA-Yhtiöt, p. 040 922 2452, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet