1877 peltotie2 A03

Siilinjärven keskustan tuntumaan on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Siilinpään asuinalueelle neljäkerroksisen kerrostalon, johon tulee 33 asuntoa. Asunnot rakennetaan osoitteeseen Peltotie 2, hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärelle. Keskustan palveluihin on matkaa noin kilometri.

Asuntojen koot vaihtelevat 44,5 m² kaksiosta 80 m² neljän huoneen perheasuntoon. Kaikissa asunnoissa on omat saunat. Asuntoihin tulee laminaattilattiat ja kylpyhuoneisiin laatoitetut seinät sekä lattiat. Keittiössä on keraaminen liesi sekä korkea jää-pakastinkaappi, isommissa huoneistoissa kaksi kylmälaitetta. Lähellä on ala- ja yläkoulu sekä uimaranta.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Peab Oy. Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 5.11.2017 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on syyskuussa 2018.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Myyntineuvottelija Sanna Machul, TA-Yhtiöt, p. 040 922 2454, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet