Torpparinkaari 1 ja 3 800x600

 

Naantalin Tammistoon on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa osoitteeseen Torpparinkaari 1 ja 3 neljä rivitaloa, joihin tulee 25 asuntoa. Asunnot rakennetaan vehreälle Tammiston alueelle, päättyvän kadun varrelle. Tammistosta on Naantalin keskustaan matkaa noin neljä ja Turkuun noin 13 kilometriä.

Asuntojen koot vaihtelevat 49,0 m² kaksioista 99,5 m² viisiöön. Asunnot ovat sekä yksi- että kaksitasoisia. Kaikissa asunnoissa on omat saunat. Asuntoihin tulee laminaattilattiat ja kylpyhuoneisiin laatoitetut seinät sekä lattiat. Jokaiselle asunnolle on varattu yksi autokatospaikka ja lisäksi on myös sähköpistokkeella varustettuja pihapaikkoja. Lähistöllä on päiväkoti ja alakoulu.  

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Hartela. Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 5.11.2017 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on elokuussa 2018.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Myyntineuvottelija Tiina Iivarinen, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3802, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Torpparinkaari 1 ja 3 julkisivukuva 800x600

Tiedotteet