keltasafiirinpolku6 havainnekuva katu

Vantaan Kivistöön on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Kivistön uudelle asuinalueelle kuusikerroksisen asumisoikeuskerrostalon, johon tulee 77 asuntoa. Asunnot rakennetaan lähelle Kivistön asemaa, osoitteeseen Keltasafiirinpolku 6.

Asunnot ovat kooltaan 46,5 – 86 m² ja niissä on omat saunat. Pienimmät asunnot ovat kaksioita ja suurimmat neljän huoneen asuntoja. Asuntoihin tulee laminaattilattiat ja kylpyhuoneisiin laatoitetut seinät sekä lattiat. Ensimmäisen kerroksen asunnoilla on terassit ja muilla asunnoilla lasitetut parvekkeet, lukuun ottamatta yhtä asuntoa, jolla on ranskalainen parveke. Osa asunnoista on kulmahuoneistoja, joissa on ikkunoita kahteen suuntaan.

Kivistö sijaitsee Kehäradan varrella, suurten liikenneväylien läheisyydessä. Junalla ja omalla autolla pääsee kätevästi esimerkiksi Helsingin keskustaan, Tikkurilaan ja lentoasemalle. Kivistössä on kävelyetäisyydellä alakoulu, päiväkoti, neuvola, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu. Alueella on myös useita muita päiväkoteja sekä toinen alakoulu.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Lujatalo Oy. Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 5.11.2017 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 30.11.2018.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Myyntineuvottelija Marika Rautio, TA-Yhtiöt, p. 040 922 0754, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

keltasafiirinpolku6 havainnekuva piha

Tiedotteet