pahkakatu8 150016 koillisesta

 

Tampereen Haukiluomaan on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa osoitteeseen Pahkakatu 8 neljäkerroksisen hissillisen kerrostalon, johon tulee 27 asuntoa. Asunnot rakennetaan Haukiluoman alueelle, joka on tunnettu erinomaisista ulkoilumaastoistaan. 

Uuteen asumisoikeuskerrostaloon tulee asuntoja kompakteista kaksioista tilavampiin kolmioihin. Asunnot ovat kooltaan 45,5 – 71 m². Asunnoissa on laatoitetut pesuhuoneet ja laminaattilattiat sekä omat saunat ja lasitetut parvekkeet. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet. Osassa asunnoista lisää säilytystilaa tuo vaatehuone. Asukkaiden käytettävissä on monipuoliset yhteistilat: asuntokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot, kuivaushuoneet ja lastenvaunuvarastot sekä ulkoiluvälinevarasto ja pesula.

Haukiluomasta on hyvät julkiset liikenneyhteydet keskustaan, bussipysäkit sijaitsevat talon välittömässä läheisyydessä. Lyhyen kävelymatkan päässä on lähikauppa ja Tesoman monipuoliset ja kehittyvät palvelut ovat parin kilometrin päässä. Lähin alakoulu on Lamminpäässä ja yläkoulu Tesomalla. Lähistöllä on myös useita päiväkoteja.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Skanska Talonrakennus Oy. Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 12.11.2017 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on syyskuun 2018 lopulla.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:

Myyntineuvottelija Leena Peltola, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3812, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


pahkakatu8 150016 lounaasta

Tiedotteet