rautiokatu4 hav 800x600 3d01

Lahden Ahtialaan on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa osoitteeseen Rautiokatu 4 viisi rivitaloa, joihin tulee 25 asuntoa. Asunnot rakennetaan pientalovoittoiselle Ahtialan alueelle, joka on erityisesti perheiden suosiossa.  

 

Asunnot ovat kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen perheasuntoja, kooltaan 61,5 – 92,5 m². Kaikki asunnot ovat yksitasoisia ja niissä on omat saunat. Asumisviihtyisyyttä lisäävät omat terassit, makuuhuoneiden yhteydessä olevat vaatehuoneet sekä erilliset wc:t.  Asuntoihin tulee laminaattilattiat, kylpyhuoneisiin laatoitetut seinät ja lattiat. Keittiössä on keraaminen liesi sekä korkea jää-pakastinkaappi, kolmioissa ja neliöissä kaksi kylmälaitetta. Jokaiselle asunnolle on sekä lämmin että kylmä varastotila. Kylmät varastotilat sijaitsevat kätevästi asuntojen sisäänkäyntien yhteydessä.

Luonnonläheisellä Ahtialan alueella on saatavilla kaikki arjen peruspalvelut. Kävelyetäisyydellä on mm. kauppa, ala- ja yläkoulu, päiväkoti, kirjasto ja terveyskeskus. Keskustaan on hyvät paikallisliikenneyhteydet ja Lahti-Helsinki moottoritien liittymä on vajaan kilometrin päässä.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii YIT Rakennus Oy. Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 19.11.2017 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on kesäkuussa 2018.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:

TA-Yhtiöt, Lahden toimisto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 045 7734 3809


rautiokatu4 hav 800x600 3d02

Tiedotteet