lepinkaisenkatu 6 hav

Lahden Männistönrinteeseen, Kärpäsen kaupunginosaan on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa osoitteeseen Lepinkäisenkatu 6 kerrostalon, johon tulee 44 asuntoa. Asunnot rakennetaan luonnonläheiselle alueelle, Salpausselän lähettyville.

Kahdeksankerroksisen kerrostalon asuntojen koot vaihtelevat 38 m² yksiöistä 61,5 m² pieniin kolmioihin. Parvekkeellisissa asunnoissa on modernit ja neutraalit pintamateriaalit, jotka luovat pohjan monenlaiselle sisustukselle. Lattiat ovat laminaattia, kylpyhuoneissa on laatoitetut seinät ja lattiat sekä ikkunoissa valmiina sälekaihtimet. Kaikissa muissa asunnoissa, paitsi yksiöissä on omat saunat.

Matkaa kaupungin keskustaan on noin 4,5 km ja kävelymatkan päässä on Metsäkankaan ostoskeskus palveluineen. Myös koulu, päiväkoti ja kirjasto sijaitsevat lähietäisyydellä. Alueella on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja bussipysäkki sijaitsee aivan talon läheisyydessä. Salpausselän upeisiin maastoihin pääsee liikkumaan melkein kotiovelta.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Hartela. Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 20.12.2017 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on elokuussa 2018.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
TA-Yhtiöt, Lahden toimisto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 045 7734 3809

Tiedotteet