IMG 1586 web


Valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja TA-Yhtiöt tarjoaa ensi kesänä kesätyöpaikan noin 100 nuorelle eri puolilla Suomea. Töitä on tarjolla niin pihoilla kuin toimistoissa ja varastollakin. TA-Yhtiöt on myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.


- Haluamme panostaa nuoriin ja meille on tärkeää, että voimme tarjota heille mielekkäitä kesätyökokemuksia, kertoo TA-Yhtiöiden henkilöstöjohtaja Piia Parkkali.

Kesätyöntekijöitä palkataan erilaisiin piha-, toimisto-, myynti-, varasto- ja remonttitöihin. Suurin osa kesätyöpaikoista on pihatöitä kiinteistöjen piha-alueilla. – Pihatöihin voi hyvin hakea, vaikka aiempaa työkokemusta ei vielä olisikaan. Vaatimuksena on 16 vuoden ikä, reipas ja innostunut asenne sekä halu oppia uutta, Parkkali kertoo.

Kesätyöjaksojen pituudet vaihtelevat tehtävistä riippuen kuukaudesta useampaan kuukauteen. Pihatöitä tehdään tiimeissä, joissa on aina yksi kokenut tiiminvetäjä sekä neljä nuorta, joilta ei vaadita kokemusta eikä ajokorttia. – Pihoilla on paljon kitkemistä, siistimistä ja haravointia, mutta halukkaat pääsevät käyttämään myös raivaussahaa ja muita raskaampia työkoneita, Parkkali toteaa.

Toimistotöihin palkataan pääasiassa hieman vanhempia nuoria, joilla on jo enemmän opintoja tai työkokemusta takanaan. – Moni aloittaa meillä pihatöissä ja opintojensa edetessä hakee sitten vaativampia työtehtäviä. Moni vakituisistakin työntekijöistämme on aloittanut pihahommista. Kasvavana yrityksenä tarvitsemme tulevaisuudessakin hyviä työntekijöitä, kertoo Parkkali.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa mukana olemalla TA-Yhtiöt sitoutuu muiden kampanjaan osallistuvien työnantajien tavoin kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen. Periaatteet ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

Kesätöitä voi nyt hakea nettisivujen kautta täyttämällä sähköisen hakemuksen, johon liitetään oma CV. Avoimet kesätyöpaikat ja hakemus löytyvät osoitteesta ta.fi/rekrytointi.

Piian vinkit kesätyön hakuun:

1. Uskalla hakea töitä, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta.
2. Tee hakemus itse, älä laita vanhempia tekemään sitä puolestasi.
3. Älä lupaile liikoja.
4. Valmistaudu kertomaan itsestäsi sekä hyviä että kehitettäviä asioita.
5. Tule ajoissa haastatteluun.
6. Muista reipas asenne, sillä pääsee pitkälle.

Lisätietoja:
TA-Yhtiöiden rekrytointi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet