bassenraitti2 kuvakulma1 5

Espoon Kauklahteen, Bassenkylään on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Bassenkylän uudelle asuinalueelle pari-, rivi- ja luhtikerrostaloasuntoja.


Osoitteeseen Bassenraitti 2 rakennetaan 9 paritaloa, joihin tulee 18 asuntoa. Osoitteeseen Fickenkuja 2 ja 4 tulee kaksi kaksikerroksista luhtikerrostaloa ja yksi kaksitasoinen rivitalo, joihin tulee yhteensä 26 asuntoa.

Valtaosa Bassenraitti 2:n asunnoista on neljän huoneen perheasuntoja, mutta joukossa on myös kaksi kaksiota. Toisessa kaksiossa on erikoisuutena noin 50 m² työtila omalla sisäänkäynnillä.  Asunnot ovat kooltaan 57 – 111 m². Fickenkuja 2 ja 4:n asunnot ovat kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen perheasuntoja. Asunnot ovat kooltaan 47,5 – 99,0 m². Suurimmassa osassa molempien kohteiden asunnoista on omat saunat. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia ja kylpyhuoneissa on laatoitetut seinät sekä lattiat. Asukkaiden käytettävissä ovat pesula ja kuivaushuone.

Kauklahti sijaitsee Espoon länsiosassa, Kehä III:n varrella. Bassenkylästä on noin viidentoista minuutin kävelymatka Kauklahden keskustan peruspalveluiden äärelle. Päiväkodit ja koulut ovat kävelyetäisyydellä ja ulkoilureittejä lähtee lähes kotiovelta. Kauklahden juna-asemalta pääsee noin puolessa tunnissa Helsingin keskustaan ja omalla autolla kulkeminen on vaivatonta. Alueelta on myös bussiyhteyksiä eri puolille Espoota sekä esimerkiksi Kirkkonummen suuntaan.

Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 5.3.2018 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2019. Rakennuskohteiden urakoitsijana toimii Basso Building Systems Oy. Arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Helamaa ja Pulkkinen Oy.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Myyntineuvottelija Sari Manninen, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3807, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

fickenkuja2ja4 kuvakulma3 5

Tiedotteet