maalinauhantie16ja21 havinnekuva piha 800x600

Vantaan kaakkoiskulmaan, Länsimäkeen on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa osoitteisiin Maalinauhantie 16 ja 21 kolme asumisoikeustaloa: kaksi kerrostaloa ja yhden luhtikerrostalon.


Länsimäessä metsäiset ulkoilureitit lähtevät kotikulmilta, päivittäispalvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet toimivat hyvin. Kävelymatkan päässä on Mellunmäen metroasema ja omalla autolla pääsee kätevästi läheisille Porvoonväylälle ja Kehä III:lle.

- Kolmeen taloon tulee yhteensä 114 asuntoa, joissa on valinnanvaraa monenlaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Valittavana on asuntoja yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin, kertoo TA-Yhtiöiden myyntivastaava Mia Pynnönen.

Asunnot ovat kooltaan 31,5 – 80,5 m². Kaikissa asunnoissa on omat parvekkeet. Asunnoissa on helppohoitoiset laminaattilattiat ja kylpyhuoneissa laatoitetut seinät ja lattiat. Kaikkien asuntojen keittiöissä on keraaminen liesi. Kolmioissa ja neliöissä on omat saunat.

- Asukkailla on käytössään monipuoliset yhteiset tilat, kuten talosaunat vilvoitteluterasseineen, talopesula ja kuivaushuoneet sekä viihtyisät oleskelu- ja leikkipaikat. Autoille on paikkoja tontin viereisillä paikoitusalueilla, Mia Pynnönen kertoo.

Maalinauhantie 16 ja 21 on savuton kiinteistö, jossa tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä tupakointipaikoilla piha-alueella. Tupakointi sisällä kiinteistössä, sen parvekkeilla, terasseilla ja piha-alueilla on kiellettyä.

Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 28.5.2018 saakka. Asumisoikeusasuntojen arvioitu valmistumisajankohta on joulukuun lopulla 2019. Rakennuskohteen arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehdit Anttila & Rusanen Oy ja urakoitsijana toimii Rakennustoimisto V.O. Mattila Oy.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Myyntivastaava Mia Pynnönen, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3814, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet