Norkkokatu2 havainnekuva 800x600

Jyväskylän kehittyvälle Kaijanlammen alueelle on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa osoitteeseen Norkkokatu 2 neljäkerroksisen kerrostalon, johon tulee 28 asuntoa. Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja hakuaika jatkuu 15.7.2018 saakka. Asunnot valmistuvat arviolta 30.9.2019.


Norkkokatu 2:n asumisoikeustalossa on valittavana erikokoisia asuntoja yksiöstä neljän huoneen perheasuntoihin, kooltaan 36,5–88,5 m². Suurin osa asunnoista on kaksioita ja kolmioita. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet, ja kaikissa paitsi yhdessä asunnossa on oma sauna. Piha-alueella on leikki- ja oleskelualueet sekä paikoitusalue autoille. Jyväskylän eteläpuolelle sijoittuvalla luonnonläheisellä Kaijanlammen alueella on hyvät päivittäispalvelut ja liikenneyhteydet sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet.

Norkkokatu 2 tulee olemaan savuton kiinteistö, jossa tupakointi sisällä kiinteistössä, parvekkeilla ja piha-alueilla on kiellettyä. Tupakointi on sallittu ainoastaan erillisellä merkityllä tupakointipaikalla.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Rakennusliike Porrassalmi Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtipalvelu Oy Jyväskylä.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Muuttaessaan pois asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:
Myyntineuvottelija Jaana Koivisto, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3804, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet