paraatikatu10 havainne1

Oulun Hiukkavaaraan, aivan monitoimitalon viereen valmistuu uusia kerrostaloasuntoja syksyllä 2018.

TA-Yhtiöt rakennuttaa osoitteeseen Paraatikatu 10 kerrostalon, johon tulee 42 vuokra-asuntoa. 8-kerroksiseen kerrostaloon tulee erikokoisia asuntoja yksiöistä isoihin perheasuntoihin. Asunnot ovat kooltaan 39,5–80,5 m².

Asunnoissa on laminaattilattiat ja kylpyhuoneissa laatoitetut seinät ja lattiat. Yksiöissä on ranskalaiset parvekkeet, muissa asunnoissa lasitetut parvekkeet. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Asukkaiden käytössä on pesula, kuivaushuone, irtainvarastot sekä ulkoiluvälinevarastot. Kiinteistö on täysin savuton.

Oulun itäosaan sijoittuva Hiukkavaaran uusi asuinalue on lähitulevaisuudessa Oulun merkittävin uudisrakentamisalue. Hiukkavaaran keskukseen tullaan rakentamaan kaikki tarvittavat peruspalvelut, kuten erilaisia kauppoja, koulu, päiväkoti ja nuorisotila. Lisäksi alueelle tulee paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja työpaikkoja. Hiukkavaarasta pääsee näppärästi liikkumaan Oulun keskustaan julkisilla tai omalla autolla. Polkupyörällä matkaa keskustaan kertyy noin kahdeksan kilometriä. Lisäksi alueella on loistavat ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet.

Asunnot ovat valtion tukemia ns. yleishyödyllisiä vuokra-asuntoja, joten asukasvalinnassa otetaan huomioon hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Hakuaika asuntoihin on alkanut ja jatkuu 17.9.2018 saakka. Asuntoja haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa ta.fi/vuokrahakemus. Lisätietoja asunnoista ja hakemisesta löytyy osoitteesta ta.fi. Asukasvalinnat tehdään heti hakuajan päätyttyä.

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 31.10.2018. Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Hartela Pohjois-Suomi Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy, pääsuunnittelijana Jukka Nupponen.

Tiedotteet