sigge naantalin victoria 1

TA-Yhtiöihin kuuluvat Taova Oy ja TA-Asunnot Oy rakennuttavat kerrostaloasuntoja Naantalin keskustaan, vanhan linja-autoaseman kortteliin. Naantalin uuteen keskustakortteliin rakennetaan kahdessa vaiheessa yhteensä neljä kerrostaloa, joihin tulee korkeatasoisia omistusasuntoja.


Ensimmäisessä vaiheessa rakennettavan Asunto Oy Naantalin Victorian asunnot ovat olleet ennakkomarkkinoinnissa elokuun alusta saakka, ja niiden rakennustyöt voidaan aloittaa pian.

– Asunto Oy Naantalin Victorian ennakkomarkkinointi on sujunut hyvin, ja olemme parissa kuukaudessa saavuttaneet rakentamispäätöksen edellyttämän varausasteen. Rakentaminen alkaa marraskuussa 2018, ja arvioitu valmistumisaika on kesällä 2020, kertoo Taova Oy:n toimitusjohtaja Esa Mustonen.   

Korttelin lounaisreunalle Luostarinkatu 24:ään rakennettavaan Asunto Oy Naantalin Victoriaan tulee kaksi kerrostaloa, joissa on 50 asuntoa ja 42 autohallipaikkaa. Molemmat Asunto Oy Victorian talot otetaan käyttöön samaan aikaan.

Kortteli täydentyy myöhemmin Asunto Oy Naantalin Estellellä

Naantalin keskuskorttelin koillisreunaan rakennetaan myöhemmin Asunto Oy Naantalin Estellen kaksi kerrostaloa. Osoitteeseen Tuulensuunkatu 25 rakennettavat kerrostalot täydentävät keskustakorttelin yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

– Tavoitteena on, että rakennustyöt jatkuvat katkeamattomasti Estellen rakennustöillä. Toisen vaiheen rakentamistöiden käynnistämisestä päätetään myöhemmin asuntojen ennakkomarkkinoinnin jälkeen, Esa Mustonen sanoo.

Materiaalivalintoihin vielä mahdollisuus vaikuttaa

Asunto Oy Naantalin Victorian asunnot ovat 31,5 - 94,5 m² yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asuntojen keittiöt liittyvät luontevasti osaksi oleskelutiloja ja useissa tilaratkaisuissa on saareke tai taso. Tilantuntua lisätään suurilla, lähes lattiaan saakka ulottuvilla ikkunoilla ja lasiliukuovellisilla parvekkeilla. Alimman kerroksen sisäpihan puoleisten huoneistojen erikoisuutena on oma terassi ja ylimmän kerroksen isoissa uniikeissa kolmioissa oma sauna, kaksi parveketta ja osassa vinoja kattopintoja kattoikkunoineen.

 – Ostajalla on vielä mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin ja muihinkin ratkaisuihin, kuten väliseiniin ja muihin kevyisiin rakenteisiin. Sisustusmateriaalit voi valita 2-3 keskenään yhteensopivasta laadukkaasta vaihtoehdosta, Esa Mustonen kertoo.


Keskustakortteli tarjoaa rauhaisaa asumista keskellä kaupunkia

Naantalin keskustakortteli tarjoaa rauhaisaa asumista keskellä kaupunkia, palvelujen välittömässä läheisyydessä. Asunnot sijoittuvat katutason yläpuolelle, ja autohallin päälle muodostuu suojaisa sisäpiha, jolle rakennetaan oma vehreä keidas pihasaunoineen ja oleskelualueineen. Katutasoon tulee nykyaikaisia liiketiloja.

Vihersuunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota ja piharakennusten katot katetaan kauniilla viherkatolla. Korttelipihan alle rakennetaan puolilämmin autohalli, josta pääsee hissillä suoraan asuinkerroksiin. Kaikissa autopaikoissa on sähköautojen latausmahdollisuus.


Lisätietoja:

Esa Mustonen, toimitusjohtaja, Taova Oy, p. 045 7734 3791, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

sigge naantalin victoria 5

Tiedotteet