jokipuistonkatu1 vuokra kerrostalo

Sipoon Nikkilään huhti-toukokuussa valmistuvat vuokra-asunnot ovat nyt haettavissa. TA-Yhtiöt rakennuttaa osoitteeseen Jokipuistontie 1 kaksi kerrostaloa, joihin tulee 57 vuokra-asuntoa. Talot sijoittuvat Jokilaakson uudelle alueelle, josta on kehittymässä viihtyisä asuinalue palveluineen noin 1 000 asukkaalle. Jokilaaksosta on kävelymatka Nikkilän kuntakeskuksen palveluiden äärelle.


Hakuaika asuntoihin on alkanut ja jatkuu 4.2.2019 saakka. Asuntoja haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa ta.fi/vuokrahakemus. Asunnot ovat valtion tukemia ns. yleishyödyllisiä vuokra-asuntoja, joten asukasvalinnassa otetaan huomioon hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Asunnot valmistuvat porrastetusti: B-talo 30.4.2019 ja C-talo 31.5.2019.

Asuntoja monenlaisiin elämäntilanteisiin

Tarjolla on erikokoisia asuntoja monenlaisiin elämäntilanteisiin. – Kompakti yksiö sopii hyvin esimerkiksi kotoa omilleen muuttavalle nuorelle, ja neljän huoneen asuntoihin mahtuu suurempikin perhe. Muutamassa asunnossa on lisäksi alakerrassa omalla sisäänkäynnillä varustettu työtila, jota voi käyttää esimerkiksi etätyöhön, pienyrittäjän työtilana tai usean sukupolven kotina, myyntineuvottelija Johanna Määttä kertoo. Asunnot ovat kooltaan 24,5–80,0 m², ja työtilat 44–49,5 m².

Sisäpihan puoleisissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, ja kadunpuoleisissa asunnoissa ranskalaiset parvekkeet. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia, ja kylpyhuoneet on laatoitettu. Sälekaihtimet ikkunoissa lisäävät asumisviihtyvyyttä. Kaikissa asunnoissa on tilavaraus astianpesukoneelle, ja parvekkeettomissa asunnoissa astianpesukone on vakiovarusteena. Kylpyhuoneissa on tilavaraus ja liitokset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.  

Asukkailla on käytössään monipuoliset yhteistilat. Piharakennuksessa on kaksi saunaosastoa ja viihtyisä kerhotila sekä talopesula ja kuivaushuone, joten omaa pyykinpesukonetta ei välttämättä tarvita. Piha-alueella on kolme leikkialuetta, joista suurin sijaitsee piharakennuksen vieressä. Autopaikat on myös sijoitettu piha-alueelle.

Samassa korttelissa myös asumisoikeusasuntoja

Samaan kortteliin tulee myös TA-Yhtiöiden asumisoikeusasuntoja, joihin on käynnissä jatkuva haku. Kolmessa asumisoikeustalossa on asuntoja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin, kooltaan 24,5 m²–80 m². Myös osassa asumisoikeusasunnoista on työtilat, joiden koot vaihtelevat 23,5–63 m² välillä. Yhteistilat ovat yhteiset vuokra-asuntojen kanssa.

Asumisoikeusasunnot valmistuvat porrastetusti maalis-elokuussa 2019. Asumisoikeusasunnoista on nähtävillä neljä malliasuntoa sunnuntaina 27.1. klo 13–14. Esittely järjestetään osoitteessa Jokipuistontie 1 A.

Lisätietoja asunnoista ja hakemisesta löytyy osoitteesta ta.fi.

Lisätietoja:

Myyntineuvottelija Johanna Määttä, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3759, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

jokipuistontie1 KERROSTALO 800x600

Tiedotteet