Sinkilätie 8 Mellunkylä

Mellunkylään, Mellunmäen metroaseman läheisyyteen on tulossa uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluvalla TA-Asumisoikeus Oy:llä on rakenteilla 41 asumisoikeusasunnon kerrostalo sekä seitsemän asumisoikeusasunnon rivitalo osoitteeseen Sinkilätie 8.


Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 15.4.2019 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on elokuun 2020 lopussa.

Asunnot rakennetaan hyvälle paikalle Länsimäentien kupeeseen, aivan koulun, päiväkodin ja liikuntapuiston viereen. Mellunmäen metroasemalle on alle 10 minuutin kävelymatka, ja metrolla pääsee nopeasti esimerkiksi Itäkeskukseen, Helsingin keskustaan ja vaikkapa Espooseen.

Asuntoja monenlaisiin elämäntilanteisiin

Sinkilätie 8:n rivitaloasunnot ovat kaksitasoisia 101-neliöisiä neljän huoneen perheasuntoja. Kerrostaloasunnoissa on puolestaan valinnanvaraa kompakteista yksiöistä tilaviin viiden huoneen asuntoihin. Pienimmät kerrostaloasunnot ovat 34,5 m² ja suurimmat 99 m².

Asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan avaria ja moderneja. Kerrostaloasunnoissa on kaikissa lasitettu parveke, ja osassa ylimpien kerrosten asunnoista on parvekkeen lisäksi vielä erillinen suuri, lasitettu kattoterassi tuomassa ylellisyyttä asumiseen. Rivitaloasunnoissa on oma pieni asuntopiha, jonka yhteydessä on terassi, sekä yläkerrassa lisäksi parveke.

Rivitaloasunnoissa ja osassa kerrostaloasunnoista on oma sauna. Asukkaiden käytössä on monipuoliset yhteistilat: kerhohuone- ja saunatilat, pesula ja kuivaushuoneet sekä lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot. Suojaisalla sisäpihalla, rakennusten keskellä on leikkipaikka lapsille. Rivitaloasunnoilla on asunnon yhteydessä autokatos, ja kerrostaloasunnoille on autopaikkoja kerrostalojen ja Länsimäentien välisellä alueella.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Basso Building Systems ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Leppänen Arkkitehdit Oy.

Mikä on asumisoikeusasunto?

Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoa asumisoikeusasumisesta ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta ta.fi/asumisoikeus.

Pääset tutustumaan Sinkilätie 8:n asuntoihin täältä.

Lisätietoja:

Myyntineuvottelija Minna Pimenov, TA-Yhtiöt, p. 040 9222 681, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet