kipina kaupunkikuva

Suositulle Karjasillan alueelle valmistuu kesällä 2019 uusia vuokra-asuntoja. Asunnot valmistuvat Ahjo-Kalevan kotikortteliin, joka muodostaa valmistuessaan kymmenen kerrostalon viihtyisän kokonaisuuden.


TA-Yhtiöt rakennuttaa kortteliin seitsemänkerroksisen kerrostalon, johon tulee kaikkiaan 56 vuokra-asuntoa. Asunnot rakennetaan osoitteeseen Lekatie 9 B.

Tarjolla on erikokoisia kaksioita ja kolmioita, joissa on lasitetut parvekkeet ja osassa omat saunat. Asunnot ovat kooltaan 39–73,5 m². Asunnoissa on laminaattilattiat ja kylpyhuoneissa laatoitetut seinät ja lattiat. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Asukkaiden käytössä on hyvät yhteiset tilat, joihin kuuluu mm. talosauna, pesula ja kerhohuone. Kiinteistö on täysin savuton.

Karjasillan viihtyisä alue sijaitsee noin parin kilometrin päässä keskustan palveluista ja on valittu Suomen parhaaksi asuinalueeksikin. Kaikki arjen palvelut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät lyhyen kävely- tai pyöräilymatkan päästä, ja omalla autolla pääsee nopeasti eri puolille Oulua.

Asunnot ovat valtion tukemia ns. yleishyödyllisiä vuokra-asuntoja, joten asukasvalinnassa otetaan huomioon hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Hakuaika asuntoihin on alkanut ja jatkuu 6.5.2019 saakka. Asuntoja voi hakea täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa ta.fi/vuokrahakemus. Lisätietoja asunnoista ja hakemisesta löytyy osoitteesta ta.fi. Asukasvalinnat tehdään heti hakuajan päätyttyä.

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on kesäkuun 2019 lopussa. Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Bonava Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Linja Arkkitehdit Oy.

 

kaleva nakyma 02

Tiedotteet