torpparinkaari2ja4 havainnekuva 800x600 1

Naantalin Tammistoon on tulossa uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluvalla TA-Asumisoikeus Oy:llä on rakenteilla 28 rivitaloasuntoa osoitteeseen Torpparinkaari 2 ja 4.

Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 13.5.2019 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on toukokuussa 2020.

– Torpparinkaari sijaitsee päättyvän kadun varrella ja lähistöllä on mm. päiväkoti ja alakoulu. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta omalla autolla on helppo asioida Naantalin palveluiden lisäksi Turussa ja Raisiossa. Myös bussivuorot Raision kautta Turun keskustaan kulkevat tiheästi, kertoo myyntineuvottelija Tiina Iivarinen.

Valinnanvaraa kaksioista isoihin perheasuntoihin

Torpparinkaaren uusissa asumisoikeusasunnoissa on mukavasti valinnanvaraa erilaisiin elämäntilanteisiin.
– Asuntojen koot vaihtelevat 49,5 m² kaksioista 101,0 m² tilaviin perheasuntoihin. Asuntoja on sekä yksi- että kaksitasoisia, Tiina Iivarinen kertoo.

Asunnoissa on laminaattilattiat ja maalatut seinät. Kylpyhuoneissa on laatoitetut seinät ja lattiat. Kaikissa asunnoissa on omat huoneistokohtaiset saunat. Asukkaiden on mahdollista varata joko katos- tai pistokepaikka autolle. Erillisessä piharakennuksessa on jokaiselle huoneistolle oma irtainvarasto sekä kaikille yhteinen ulkoiluvälinevarasto.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Hartela Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Haroma & Partners Oy.

Asuntoihin voi tutustua tarkemmin täällä.

Mikä on asumisoikeusasunto?

Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoa asumisoikeusasumisesta ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta ta.fi/asumisoikeus.

Lisätietoja:

TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3822, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

torpparinkaari2ja4 havainnekuva2 800x600

Tiedotteet