Pyyntitie 1 B, Espoo havainnekuva 2

Espoon Matinkylään valmistuu syksyllä 2019 uusia vuokra-asuntoja. Asunnot valmistuvat kauppakeskus Ison Omenan ja Matinkylän metrokeskuksen välittömään läheisyyteen.


TA-Yhtiöt rakennuttaa osoitteeseen Pyyntitie 1 B kerrostalon, johon tulee 52 vuokra-asuntoa yhdeksään asuinkerrokseen. Asunnot ovat pääasiassa kaksioita ja kolmioita, mutta joukossa on myös yksiö sekä neljän huoneen perheasunto. Osassa asunnoista on lasitetut parvekkeet, osassa ranskalaiset parvekkeet. Asunnoissa on laminaattilattiat ja kylpyhuoneissa laatoitetut seinät ja lattiat. Lisäksi asuntoihin asennetaan valmiiksi astianpesukoneet ja sälekaihtimet. Asukkaiden käytössä on yhteistilat, joihin kuuluu mm. pesula ja kuivaushuone sekä 10. kerroksessa sijaitseva saunaosasto. Talossa on myös kaksi liiketilaa, Pyyntiaukion puolella. Kiinteistö on täysin savuton.

Matinkylän lukuisat palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat mm. monipuolisen kauppakeskuksen Ison Omenan päivittäistavarakaupat, erikoisliikkeet, ravintolat, terveyspalvelut, elokuvateatteri ja kirjasto. Alueella on useita päiväkoteja, ala- ja yläkoulu ja useampi lukio. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset niin julkisilla kuin omalla autolla.

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on syyskuun 2019 lopussa. Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Skanska Talonrakennus Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Petri Rouhiainen Oy.

Asunnot ovat valtion tukemia ns. yleishyödyllisiä vuokra-asuntoja, joten asukasvalinnassa otetaan huomioon hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Hakuaika asuntoihin on alkanut ja jatkuu 27.5.2019 saakka. Asuntoja voi hakea täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa ta.fi/vuokrahakemus. Lisätietoja asunnoista ja hakemisesta löytyy osoitteesta ta.fi.

Lisätietoja:

Myyntineuvottelija Lotta Hiltunen, TA-Yhtiöt, p. 040 922 2441, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

P yyntitie 1 B, Espoo havainnekuva 1

Tiedotteet