Nahkasuutarintie 14 ja 16 asumisoikeustalot Espoon Kurttilassa

Läntiseen Espooseen, Kurttilaan on tulossa uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa osoitteeseen Nahkasuutarintie 14 ja 16 kaikkiaan 61 asumisoikeusasuntoa pari-, rivi- ja kerrostaloihin. Ensimmäinen hakuaika asuntoihin on alkanut ja jatkuu 18.11.2019 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 31.12.2020.

Valittavana on erikokoisia kaksioita ja kolmioita sekä neljän ja viiden huoneen perheasuntoja. Pienimmät asunnot ovat 50 m² ja suurimmat 101 m². Kerrostalot ovat kolmekerroksisia ja niissä on hissit. Rivi- ja paritaloasunnot puolestaan ovat kaksitasoisia. Asunnoissa on neutraalit pintamateriaalit ja mukavasti säilytystilaa. Talojen keskellä on suojaisa yhteinen leikki- ja oleskelualue. Autoille on katos- ja avopaikkoja. Nahkasuutarintie 14 ja 16 on savuton kiinteistö.

Pientalovaltainen Kurttilan alue sijaitsee läntisessä Espoossa, Kauklahden ja Saunalahden välissä. Kehittyvällä ja luonnonläheisellä alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet esimerkiksi läheisessä keskuspuistossa. Alue sopii erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheille, sillä lähietäisyydellä on päiväkoteja sekä suomen- ja ruotsinkieliset koulut. Kävelyetäisyydellä on myös mm. iso ruokakauppa.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii TNRak Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Neva Oy.

Asuntoihin voi tutustua tarkemmin täällä.

Mikä on asumisoikeusasunto?

Asumisoikeusasunto on hyvä vaihtoehto monessa elämäntilanteessa. Asumisoikeusasuntoon ei tarvitse sitoa pääomaa yhtä paljon kuin omistusasuntoon, mutta asumisoikeusasukas saa pysyvän kodin, jossa voi asua niin kauan kuin haluaa. Asumisoikeusasunto on myös huoleton ja helppo, sillä talon omistaja ja huoltoyhtiö huolehtivat kiinteistön kunnosta, ja asunnosta on halutessaan helppo luopua.

Käytännössä asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Muuttaessaan pois asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoa asumisoikeusasumisesta ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta ta.fi/asumisoikeus.

Lisätietoja:

Myyntineuvottelija Jaana Järvenpää, TA-Yhtiöt, p. 040 922 0460, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nahkasuutarintie 14 ja 16 asumisoikeustalot Espoon Kurttilassa

Tiedotteet