Raisioon osoitteisiin Pellonraivaajankatu 6,8 ja 10 on rakenteilla 36 rivitaloasuntoa.

Raisioon suositulle Meri-Nuorikkalan alueelle on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa 36 rivitaloasuntoa osoitteisiin Pellonraivaajankatu 6, 8 ja 10. Uusia rivitaloja on odotettu, sillä syksyllä 2019 valmistuneille Pellonraivaajankatu 2 ja 4:n asumisoikeusrivitaloille oli runsaasti kysyntää.

Haku Pellonraivaajankatu 6, 8 ja 10:n asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 24.5.2020 saakka, jonka jälkeen asuntoihin on jatkuva haku. Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on toukokuussa 2021. Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Mangrove Oy. Arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Sigge Arkkitehdit Oy.

Moderneja rivitaloasuntoja perheiden suosimalla alueella

Uudet asunnot ovat kaikki yksitasoisia, kooltaan 68,5 m² kolmioita ja 83,5 m² neljän huoneen asuntoja. Jokaisessa asunnossa on oma sauna. Asumismukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys.

–  Talot ovat ulkoasultaan moderneja ja asunnoissa on selkeät pohjaratkaisut. Käytettävät materiaalit ovat laadukkaita ja asunnot ovat tyyliltään selkeälinjaisia ja ajattomia. Avokeittiö yhdistyy luontevasti olohuoneeseen, jonka korkeista ikkunoista tulvii valoa koko asuntoon. Olohuoneesta on käynti katetulle ja laudoitetulle terassille, kertoo myyntineuvottelija Tiina Iivarinen TA-Yhtiöistä.

Asunnoissa on laminaattilattiat ja valkoiseksi maalatut seinät. Osassa kaapistoista on peililiukuovet. Pesuhuoneissa ja erillisessä wc:ssä lattiat ja seinät on laatoitettu ja tiloista löytyy runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Keittiössä on puolestaan keraaminen liesitaso sekä kalusteuuni.

Meri-Nuorikkala sijaitsee vesistön tuntumassa, Raisionlahden ja Raisionkaaren välissä. – Alueelle on viime vuosina rakennettu paljon pientaloja, ja se on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Kattavat palvelut löytyvät Raision keskustasta parin kilometrin päästä. Isommille ostoksille kauppakeskus Myllyyn ajaa noin kymmenessä ja Turun keskustaan viidessätoista minuutissa. Meyerin telakalle on matkaa vain kaksi kilometriä, Tiina Iivarinen kertoo.

Asuntoihin voi tutustua tarkemmin täällä.

Miten asumisoikeusasuntoa haetaan?

Asumisoikeusasunnon hakemista varten tarvitaan järjestysnumero, joka haetaan kunnalta. Raisiossa sijaitseviin kohteisiin numeron voi hakea sähköisesti osoitteessa https://www.raisio.fi/fi/form/asoikeusasunnon-jarjestysnumeroh.

Järjestysnumeron hakemisen jälkeen tehdään asuntohakemus asuntoa tarjoavalle yritykselle, tässä tapauksessa TA-Asumisoikeus Oy:lle. Hakemuksen voi tehdä osoitteessa ta.fi/asohakemus. Järjestysnumero ilmaisee hakijan aseman samasta asunnosta kiinnostuneiden joukossa siten, että pienin numero on etusijalla.

Lisätietoa asumisoikeusasumisesta ja hakemisesta löytyy osoitteesta ta.fi/asumisoikeus.

Lisätietoja:

TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3822, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedotteet