TA-Yhtymä-konsernin vuokra- ja asumisoikeuskohteet siirtyvät uuteen hissiaikakauteen Koneen kanssa tehdyn sopimuksen myötä.

TA-Yhtymä-konsernin vuokra- ja asumisoikeuskohteet siirtyvät uuteen hissiaikakauteen Koneen kanssa tehdyn sopimuksen myötä. Tulevina vuosina yhtymän asuinkiinteistöjen yli 400 hissiä liitetään Kone 24/7 Connect -palveluun, jonka älykäs kunnossapito parantaa hissien vaivatonta käyttöä ja turvallisuutta, mutta myös kiinteistökohtaista ennakoitavuutta korjaustarpeista ja -kustannuksista.

Kone Hissit Oy:n älykkääseen kunnossapitopalveluun liitetään TA-Yhtymä-konsernin valtakunnallisesti hallinnoimien ja isännöimien asuinkiinteistöjen hissit. Jatkossa kunnossapitopalvelun piiriin saadaan liitettyä myös uusien asuntokohteiden hissit.

Kone 24/7 Connect -palvelun etuja ovat hissien älykäs ja ennakoiva kunnossapito sekä toimintavarmuus. Palvelu ilmoittaa automaattisesti vika- ja korjaustarvehavainnoista Koneen palvelukeskukseen, joka on toiminnassa vuoden jokaisena vuorokautena. Kunnossapitopalvelun tekoälypohjaisen analytiikan avulla hisseistä voidaan tunnistaa korjaustarve ja saada mahdolliset käyttöhäiriöt entistä nopeammin korjattua.

− Hissi on monelle asukkaalle tärkeä liikkumista helpottava asia. Sen merkityksen huomaa vasta, jos hississä ilmenee vikoja. Siksi on tärkeää, että vuokra- ja asumisoikeuskohteidemme hissit siirtyvät jatkuvaan etäseurantaan. Uudistus parantaa hissien käytettävyyttä ja turvallisuutta ja sen myötä myös asukkaidemme esteetöntä liikkumista ja asumisviihtyisyyttä, toteaa TA-Yhtymä-konsernin toimitusjohtaja Jouni Linnavuori.

Läpinäkyvyyttä kiinteistönhallintaan

Hissien oikea-aikaisella kunnossapidolla voidaan myös pidentää hissien elinkaarta ja ennakoida tulevaa.

− Koneen 24/7 Connect -palvelu antaa kattavasti tietoa hissien kunnostus, kehitys- ja huoltotarpeista. Älykäs analysointijärjestelmä päättelee, vaatiiko tilanne välitöntä huomiota vai voidaanko huoltotoimet tehdä myöhemmin esimerkiksi seuraavan määräaikaishuollon yhteydessä. Palvelun tuottama tieto jaetaan läpinäkyvästi eli dataa voivat tarkastella KONEen huoltohenkilöstön lisäksi asiakkaan edustajat, kertoo KONE Hissit Oy:n myyntipäällikkö Kristoffer Ekström.

− Tavoitteemme on tarjota turvallista ja luotettavaa asumista kohtuullisin kustannuksin. Meille on tärkeää suunnitella ja huomioida pitkällä aikavälillä kiinteistöjen elinkaarikustannuksia, jotta asumisen kustannukset ovat myös tulevaisuudessa edulliset. Kone 24/7 Connect tarjoaa samaan aikaan hyödyllistä palvelua mutta myös kustannussäästöjä, summaa toimitusjohtaja Jouni Linnavuori yhteistyön etuja.

Kustannustehokas kunnossapitopalvelu on ekotehokasta ja vastuullisuuden huomioivaa toimintaa.

− Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon tuotteiden ja palvelujen ympäristövaikutukset niiden koko elinkaaren ajalta. Kunnossapitopalveluidemme tavoitteena on pitää laitteet sujuvasti ja ekotehokkaasti toiminnassa. Säännöllinen ja ammattitaitoinen kunnossapito ennaltaehkäisee arvaamattomia vikatilanteita sekä pidentää laitteiden elinikää, luonnehtii Ekström.

Kone Hissit Oy:llä on hissien ja liukuportaiden toimittamiseen ja valmistukseen liittyen sertifioitu laatu- ja ympäristöjärjestelmä, ISO 9001 ja ISO 14001. Lisäksi KONEella on 15 hissimallia (ISO 25745 mukaisessa) korkeimmassa A-energiatehokkuusluokassa ja neljä liukuporrasmallia parhaassa luokassa A+++.

− Meille on tärkeää huomioida kaikessa toiminnassamme myös vastuullisuus ja ympäristövaikutukset. Arvostamme palveluntarjoajien sitoutumista ympäristötavoitteisiin kaikessa tekemisessään. Ennakoivan palvelun ja huollon tehokkuudella voidaan minimoida turhia käyntejä kohteissa, ja näin tältä osalta minimoida ympäristövaikutuksia. Näemme asumisen turvallisuudesta huolehtimisen myös osaksi vastuullista toimintatapaamme, toteaa Jouni Linnavuori.

 

TA-Yhtymä-konsernin vuokra- ja asumisoikeuskohteet siirtyvät uuteen hissiaikakauteen Koneen kanssa tehdyn sopimuksen myötä. Kuvassa asumisoikeuskerrostalo Vantaalla.

 

Tiedotteet