Marssisauvantie 2:n vuokra-asunnot valmistuvat Oulun Hiukkavaaraan

Oulun Hiukkavaaran kehittyvälle Soittajankankaan asuinalueelle on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja, jotka valmistuvat arviolta tammikuun 2022 alussa. TA-Yhtiöt rakennuttaa osoitteeseen Marssisauvantie 2 kaikkiaan 31 vuokra-asuntoa, kahteen kerrostaloon. Asuntoihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Marssisauvantie 2:n kolmekerroksisissa taloissa on runsaasti asuntovaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Taloon valmistuu yksiöitä (39 m²), kaksioita (48-52 m²), kolmioita (60-70,5 m²) sekä neljän huoneen asuntoja (79-85 m²). Yksiöissä on ranskalainen parveke ja muissa asunnoissa lasitettu parveke. Asunnoissa on oma sauna lukuun ottamatta yksiöitä. Asuntoihin tulee vinyylilankkulattiat, kylpyhuoneiden lattiat ja seinät laatoitetaan. Ikkunoihin asennetaan sälekaihtimet.

Piha-alueelle valmistuu oleskelu- ja leikkipaikka sekä pysäköintikatokset autoille sekä polkupyörille. Autokatosten yhteydessä on myös pyörä-/ulkoiluvälinevarastot. Jokaiselle asunnolle on oma irtainvarasto. Kiinteistö on savuton.

Marssisauvantie 2:n pääurakoitsijana toimii Lujatalo Oy, LVIA-teknisistä töistä vastaa Raahen Lämpöinssi Oy ja sähköteknisistä töistä Sähkövaltti Oy. Arkkitehtitoimisto on JVK-Arkkitehdit Ky.

Merkittävä uudisrakentamisalue

Oulun itäosassa sijaitseva uusi asuinalue, Soittajankangas, on osa Hiukkavaaraa ja merkittävä uudisrakentamisalue. Alueelle on valmistunut jo asuntojen lisäksi muun muassa monitoimitalo, jossa toimii koulu, päiväkoti, kirjasto, nuorisotila ja kansanopisto.

Alueella on myös päivittäistavarakauppa sekä loistavat ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet. Keskustaan on matkaa noin kahdeksan kilometriä, ja sinne pääsee kätevästi julkisilla, omalla autolla tai polkupyörällä.
TA-Yhtiöillä on Hiukkavaaran alueella nyt valmistuvan talon lisäksi neljä aiemmin valmistunutta vuokrakohdetta.

Miten voi päästä asukkaaksi?

Hakuaika Marssisauvantie 2:n vuokra-asuntoihin on alkanut ja jatkuu 8.11.2021 saakka.

Asunnot ovat valtion tukemia niin sanottuja yleishyödyllisiä vuokra-asuntoja, joten asukasvalinnassa otetaan huomioon hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Asuntoja voi hakea täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa ta.fi/vuokrahakemus. Asukasvalinnat tehdään hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja asunnoista ja hakemisesta löytyy TA-Yhtiöiden verkkosivuilta.

Lisätietoja:

TA-Yhtiöt viestintä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tiedotteet